P. Box - Új videoklip készült “Az éden pokla” című dalhoz, tegnap Debrecenben Varga Miklóssal együtt koncertezett a csapat!
Írta: Slayer   
2018. december 23. vasárnap, 20:45

Új P. BOX nótához készült videoklip pár napja debütált a HammerWorld.hu-n. A jövő őszre tervezett friss P. Box album hírnökeként "Az éden pokla" című dalukra forgattak klipet a debreceni rockerek, a szintén a cívisvárosban tevékenykedő HyperMedia stábjával. A dal tavaly decemberben már debütált szöveges videoként, és immáron sikerült képben is megfogalmazni egy kapcsolat széthullásának az utolsó momentumait. A klip érdekessége, hogy a sztoris részek fordított kronológiai sorrendben zajlanak, és visszafelé vannak lejátszva. A zenekar tagjain kívül az énekes Kori felesége és kisfia is szerepel a klipben.

P. Box: Az éden pokla

P. Box - Az éden pokla online streaming felületeken:

songwhip.com/song/p-box/az-eden-pokla


A 2019-re tervezett új nagylemez készületeivel kapcsolatban Koroknai Árpád énekes az alábbiakat nyilatkozta:

“A következő lemez felvétele márciusban kezdődik, a dalok már formálódnak, azt az irányt követjük, amit a “Mindenekfelett!” albumnál megtaláltunk.”

A zenekar tegnap Debrecenben a Roncsbárban lépett fel, ahol a P. Box első énekese, Varga Miklós volt a vendégük (akárcsak majd január 18-án a Barba Negrában). Ez évben utoljára pedig december 28-án a felvidéki, Révkomáromban koncerteznek majd, ahol a Kerecsen vendégeként játszanak a Révben.