Elfsong - Elkészítették az utolsó klasszikus értelemben vett hagyományos albumukat!
Írta: Slayer   
2018. december 22. szombat, 18:27

Hétfő óta előrendelhető a Somlói Feca vezette epikus fantasy metal csapat az Elfsong legújabb dupla nagylemeze az Encyclopedia Nova Creatura / Quintessence. Ez lesz a zenekar utolsó hagyományos értelemben vett nagylemeze, ezután már csak digitálisan jelentetik meg a dalaikat, mindig egy animációs kisfilm kíséretében. Az előrendelés január végéig tart. Két új dal demóverziója pedig a csapat Soundcloud oldalán már meg is hallgatható.

"Kedves Barátunk!

Az Elfsong története különös pillanathoz érkezett. Az új dupla album, az Encyclopedia Nova Creatura / Quintessence kiadvány lesz az utolsó klasszikus értelemben vett album, ami az Elfsong műhelyében készül.

A jövőben, 2019. szeptemberétől csak digitális formában fognak megjelenni az általunk készített dalok, méghozzá mindig egy-egy animációs kisfilm kíséretében.

A zenekar mindig is nagyon erős hangsúlyt fektetett a vizuális megjelenésre és úgy látjuk, hogy mind zeneileg, mind pedig képi megoldásainkban így tudunk továbblépni.

Az utolsó klasszikus Elfsong album előrendelése 2018. december 17-én indul. Ezen a napon tesszük elérhetővé a rendelés információs felületét, amelyet a www.elfsong.hu oldalon érhettek el. Az előrendelés 2019. január 31-ig tart.

Izgalommal várjuk a jövőt, mert hisszük, hogy ezzel a különleges megoldással még több örömöt tudunk szerezni majd az Elfsong barátainak.

Az Istenek vigyázzanak rád!"

 

Támogatói csomag

Az előrendelés időtartama: 2018.12.17. – 2019.01.31.

A csomag tartalma:

1 db Encyclopedia Nova Creatura / Quintessence dupla CD

1 db Elfsong Encyclopedia Nova Creatura póló

1 db Elfsong pengető

1 db Elfsong poster

A támogatók neve bekerül a bookletbe.


Az Elfsong soundcloud oldalán már meghallgathatod két dal demó felvételét!"

Az őrzők könyve

A Hegymélyi Vaskirály