Hands Of Doom portál - 2018-as hazai stoner/sludge/doom kollekcióval jelentkezett az online magazin!
Írta: Slayer   
2018. december 06. csütörtök, 20:21

Pár év kihagyás után ismét új válogatásanyag jelentkezett a hazai stoner/sludge/doom zenékkel foglalkozó Hands Of Doom portál. Erre a pár évre azért volt szükség, hogy ne mindig ugyan azok a bandák legyenek rajta újabb és újabb dalokkal. Mostanra azonban a hazai színtéren kinőtte magát egy újabb generáció, akik a megszokott tradícióktól kissé merészebbek, extravagánsabbak és némileg megszólalásukban is energikusabbak... Szóval, nem egy szokványos ólomsúlyokkal és sivatagi fuzzokkal megpakolt stoner/doom kollekcióra kell számítani. Bár súlyban és riffekben most sem lesz hiány. Igaz lesz rajta pár ismerős, régi név, de ők is változtak, vagy épp pihentek az elmúlt években.

A válogatáson szereplő zenekarok: Devil Seed; Low-Down; BORU; Stonedirt; VolumeFeeder - egy új előzetes dallal; Buso von Kobra; JumboFat; Dungaree; Red Swamp; Vanta; GRRRMBA; Aebsence; GYILKOS; Wall Of Sleep.

A borítón egy fiatal, tehetséges street-art művész FREAKBOY munkája látható. Akinek ezúttal is hatalmas köszönet önzetlen munkájáért. FREAKBOY munkáit egyébként a ma megnyilló Vad Art Kiállítás 9 (Wild Art Exhibition) láthatjátok, ahol is rajzai, munkái mellet egy nagy vásznon levetítik az Ayahuaska zenekarnak készített punk-thrash animációs videoklipjét és Péter Bódi formabontó rövidfilmjét, a Fogvárost, amelyhez szintén egy animációs betétet készített. Az esemény helyszíne a Dürer Kert.

handsofdoom3.blogspot.com

 

Az esemény oldala: https://www.facebook.com/events/355046898593697/

FREAKBOY elérhetőségei:

https://www.facebook.com/FreakBoyGroup/

https://www.instagram.com/freakboy_01/

A válogatás bandcamp oldala:

https://hodpresents.bandcamp.com/album/stoner-sludge-doom-music-compilation-from-hungary-2018