Depresszió – Új klip, platinalemez és turné!
Írta: Slayer   
2018. október 08. hétfő, 18:48

A napokban platinalemez státuszt ért el a Depresszió legfrissebb, "Válaszok után..." című lemeze, és a címadó dalhoz egy új klipet is forgatott a zenekar.

A kisfilmről az alábbiakat mondta Halász Ferenc énekes/gitáros:

„Mivel a dal is arról az energiáról szól, amit a zene és egy koncert adhat, ezért kézenfekvő volt, hogy egy koncertklip készüljön hozzá. Szeretem az ilyen videókat, mert ezek természetes közegében mutatják meg a zenekart, és azt a részét láthatják az emberek a munkásságunknak, amit a legjobban élvezünk. Mivel manapság nem számít kuriózumnak egy koncertfelvétel felbukkanása egy zenekartól, ezért minőségi anyagra van szükség ahhoz, hogy egyértelmű legyen a különbség a koncertklip és a videós beszámoló között. Úgy érezzük, hogy Tokay Péter és a Pixel Film munkájának köszönhetően egy hangulatos, és hiteles kordokumentum született a Depresszióról. Több fesztiválon is forgattunk, valamint a 18. születésnapi koncertünkön, a budapesti Trackben. Mindenképpen szerettük volna megörökíteni ezt a koncertet valamilyen formában, hiszen ez volt a Depresszió eddigi leglátványosabb fellépése, valamint az egyik legtöbb látogatót vonzó önálló bulink is.”

Depresszió - Válaszok után

A klip megjelenését követően turnéra indul a zenekar, aminek legnagyobb bulijára december 22-én kerül sor a budapesti Barba Negrában. A koncert vendége az Ørdøg zenekar lesz.

Az esemény a Facebookon: www.facebook.com/events/269588830349254/

Ez az őszi-téli országjárás lesz a Válaszok után... lemezbemutató turnéjának utolsó felvonása, ami után közel fél évig tartó szünetre vonul a Depresszió.

 

Turnéállomások:

Október 13. Veszprém - Aréna

Október 19. Tatabánya - Földi Imre Sportcsarnok

Október 20. Hódmezővásárhely - Hódtói Sportcsarnok

Október 21. Nyíregyháza - Continental Aréna

Október 27. Cegléd - Városi Sportcsarnok

November 10. Dabas - OBO Aréna

November 17. Debrecen - Lovarda

December 7. Győr - Multi Csarnok

December 8. Miskolc - Generali Aréna

December 22. Budapest - Barba Negra

December 27. Szekszárd - Városi Sportcsarnok

December 28. Szombathely - Agora Művelődési és Sportház

December 29. Székesfehérvár - Alba Regia Sportcsarnok

December 30. Békéscsaba - Városi Sportcsarnok