King Furia - Október elején jön a második EP, majd a Total Metal Over Europe / Trinity Tour!
Írta: Slayer   
2018. szeptember 28. péntek, 19:13

Európa turné az Omega Diatribe és a Pennhurst társaságában!

Október elején jelenik meg a zombai atmoszférikus/blackes csapatnak a King Furianak a második EP-je 'Isolated By Illusions' címmel. A 'The End Of The Golden Age' utódát a pécsi FHT Stúdióban rögzítették Fidóval. Az énekescserén átesett (Balogh Márkot Sütő Gábor váltotta) tolna megyei ötös ezt követően október 18-28 között részt vesz a Total Metal Over Europe / Trinity Tour európa turnén, ahol rajtuk kívül ott lesz még a budapesti extrem groove metal csapat az Omega Diatribe valamint a szintén fővárosi nu metal Pennhurst is. A nemzetközi turné költségeihez a csapat összeállított egy speciális támogatói csomagot is. (Lásd lejjebb.) A külföldi fellépések előtt és után természetesen itthon is jó pár helyen elcsíphetőek lesznek Huszti Gabiék. Jövőhéten pénteken a dunaújvárosi Kaptár Music Pubban, ahol a Dirty Dawn és az Átmeneti Állapot lesz a partnerük, majd december 15-én Kecskeméten játszanak a Kilele Music Cafeban ahol rajtuk kívül ott lesz még a Don Gatto és a cseh Meresiew is.

"Célegyenesbe érkeztünk a második EP-vel. Az anyagot a pécsi FHT Stúdióban rögzítettük Fidóval és jelenleg az utolsó simítások zajlanak. Az anyag az Isolated By Illusions címet kapta. Természetesen minden felületen elérhetővé fogjuk tenni! A megjelenés várható ideje október eleje. Figyelj, mert hamarosan még több információt osztunk meg a lemezről, merchről és az őszi turnénkról!"

"Kedves ismerősök, barátok, támogatók!

Támogassátok a King Furia őszi eu turnéját egy speciális támogatói csomag megvásárlásával! A csomag az új King Furia EP-t (Isolated By Illusions), egy új mintás King Furia pólót, valamint egy személyre szóló köszönőkártyát is tartalmaz. Mint arról korábban hírt adtunk, részt veszünk a Total Metal Over Europe / Trinity Tour európa turnén az Omega Diatribe és a Pennhurst társaságában. A turné, amelyen szlovák, lengyel, cseh és osztrák helyszíneken fogunk zúzni, október 18-án kezdődik és október 28-án zárul. A csomagból befolyó támogatásokat a turné költségeire fordítjuk.

Ha szeretnéd támogatni a King Furia eu turnéját, rendeld meg a csomagot! A rendelés menete úgy történik, hogy írsz egy e-mailt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címre, amelyben megírod a nevedet, címedet és a póló méretedet, majd elutalod a csomag árát a 11773463-00932026 OTP Bankszámlára, amely a King Furia énekesének Sütő Gábornak a számlaszáma. Az utalás közleményébe írd be a nevedet és az e-mail címedet. A csomag ára 3500,-Ft. a csomag postázása esetén a posta díja plusz 1310,-Ft. Személyes rendelés, fizetés és átvétel is megoldható.

A support csomag megrendelésére 2018. október 29-ig van lehetőség, a megrendelt csomagot november 5. és 10. között postázzuk ki, vagy adjuk át.

Minden támogatást köszönünk! Egy nagy álmunk válik valóra ezzel a turnéval!"