Stonedirt - Megjelent a budapesti groove/thrasherek harmadik stúdióalbuma!
Írta: Slayer   
2018. szeptember 25. kedd, 19:10

Backlash-Zone címmel megjelent a budapesti groove/thrash metalos STONEDIRT harmadik lemeze. A korong megrendelhető a zenekar honlapján és a metalshop.hu-n, illetve az on-line streaming felületeken is (Spotify, Tidal, Google Play, Deezer, Amazon, stb.) meghallgatható és megvásárolható.

A Backlash-Zone a Standing Waves stúdióban, Egerszalókon nyerte el a végső formáját Sohajda Péter és Badarász Béla (Burning Full Throttle) segítségével, a lemezborító frontját pedig Viszokai Krisztián “Mr Zero” készítette.

“Elég sokat kellett várni arra hogy újra egy nagylemezzel jelentkezzünk de legalább, ahogy szoktuk, megint a tőlünk telhető maximumot nyújtottuk. Szerintünk izgalmas és sokoldalú lemez született, igazi old school és modern egyveleg.” - tették hozzá a srácok.

STONEDIRT - STEADFAST

Az eddig elkészült két videoklip (“Steadfast” és “Desolation Hammer”) után a harmadikhoz a srácok a rajongók segítségét kérték:

“Figyelem! Most ti is részt vehettek az “In Metal We Trust” klipjének elkészítésében! Mindössze annyit kell tennetek, hogy küldtök egy 2-5 másodperces videót, amiben haverokkal partyztok, headbang-eltek, metálvilláztok, egy kedvenc zenekaros pólóra mutattok, vagy bármilyen saját metalhoz kapcsolódó relikviát tartotok, gitárt törtök össze, stb., szóval egy rövid videó bármiről, ami metal!“

A videok a következő címre érkezhetnek:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

 STONEDIRT - DESOLATION HAMMER

Stonedirt - Backlash-Zone a metalshop.hu-n: goo.gl/f7vSZq

Stonedirt - Backlash-Zone online streaming felületeken: songwhip.com/album/stonedirt/backlash-zone

STONEDIRT - BACKLASH-ZONE(14. 09. 2018. / NAIL RECORDS)

1. Steadfast

2. In Metal We Trust

3. Rebel Revolution

4. Unbreakable

5. Beyond Control

6. Worms of Despair

7. Cosy Coffin Rot

Desolation Hammer

Ambivalent Recreated Humanization