ROCKMARATON 2019 - Változatlan helyszínen és időpontban, elérhetőek a bérletek!
Írta: Slayer   
2018. szeptember 11. kedd, 18:56

A szervezők bejelentették a jövő évi immár 29. Rockmaraton idejét és helyszínét. Nagy meglepetés nincs marad a fesztivál az utóbbi években már jól megszokott dunaújvárosi Szalki-szigeten, az iőpont is az elmúlt időszak gyakorlatát követve július 8-14 között lett kijelölve. Újdonság, hogy jövőre már korlátozva lesz a napi látogatószám, aminek a maximumát 6000 főben határozták meg.  Az early bird bérletek már megvásárolhatók, és rövidesen jönnek az első zenekar nevek is.

Egy rövid kis pihenő után, az ősz beálltával újra nagy erőkkel fogtunk hozzá a 2019-es fesztivál szervezéséhez - örömmel jelentjük, hogy változatlanul Dunaújváros ad otthont a Rockmaratonnak, jövőre pedig 2019. július 8-14. között tölthetünk együtt egy hetet a rockparadicsomban.​

Az idei év tapasztalatai alapján arra jutottunk, hogy a rendezvényünk a méretet tekintve elérte a zenitet, ezért a történetében először maximalizáljuk a megvásárolható bérletek és napijegyek számát. Nem annyi embert szeretnénk beengedni a Rockmaratonra, amennyit csak elbír a terület, hanem annyit, ahányan még jól tudjuk érezni magunkat, komoly tömegérzet, felesleges sorbanállások nélkül, és az elengedhetetlen családias-baráti légkört is fenn tudjuk tartani. Eddig is fontos volt nekünk, hogy minden évben növeljük a fesztivál színvonalát, 2019-től végleg átkerül a hangsúly a mennyiségről a minőségre. A napi látogatószámot 6000 főben maximalizáljuk, ami az elmúlt évek átlagos napi látogatószámához igazodik.

Elérhetőek az early bird bérletek:

Online 

SZÉP Kártya 

K&H SZÉP Kártya 

Jegyirodák 

A VIP Támogatói csomagunkat is átalakítjuk, csak előzetes regisztráció után lehet majd megvásárolni, az egyszerűsítés kedvéért tartalmazni fogja a hetibérletet is, de csak 100 darabot értékesítünk belőle! Akik ez iránt érdeklődnek még egy hetet várniuk kell a jegyvásárlással! További részletek hamarosan.