HammerWorld magazin - Már kapható a július-augusztusi száma!
Írta: Slayer   
2018. július 24. kedd, 16:01

A HammerWorld Magazin nyári (július-augusztusi) száma már országszerte kapható az újságárusoknál, változatlan formában, baráti 990 Ft-os áron, több, mint 120 oldal vadonatúj tartalommal, illetve az újsággal együtt továbbra is tiétek lehet 2 poszter és két extra CD melléklet.

A friss lapszám az alábbi linken keresztül megrendelhető: http://www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=20375

Címlapon ezúttal a 3 év után a The Sacrament of Sin című új lemezzel jelentkező POWERWOLF látható, akik az utóbbi években egyre gyakoribb vendégei hazánknak, idén a Rockmaraton után novemberben pedig már másodszor térnek vissza hozzánk. A címlaphoz természetesen exkluzív interjú is tartozik, amelyet Gyuricza Barbara készített, és alaposan kielemezték benne a friss lemez munkálatait, dalírást, újdonságokat és templomi klipforgatásról a billentyűs Falk Maria Schlegellel.

The Tumor Called Marla - Limbo City a digitális platformokon: https://songwhip.com/artist/the-tumor-called-marla

A nyári szám CD melléklete az elektronikus/modern metalt játszó THE TUMOR CALLED MARLA első teljes hosszúságú nagylemeze, a Limbo City, illetve a DYSTOPIA harmadik albuma, a Building Bridges.

Dystopia - Building Bridges a digitális platformokon: https://songwhip.com/artist/dystopia

Posztereken az VINNIE PAUL / DIMEBAG (R.I.P.) és a SODOM látható.

Demonaz 1997 óta nem játszott IMMORTAL albumon súlyos íngyulladása miatt, bár a zenekart nem hagyta el. Most azonban Abbath távozása után nem csak a gitáros posztra tért vissza, hanem beállt a mikrofon mögé is, és így készítették el a 2009-es All Shall Fall album utódját. Ezekkel a témákkal kapcsolatban, dalszerzésről, jövőbeli koncertekről olvashatsz Demonazzal interjút a nyári számunkban. A Korn éléről ismert JONATHAN DAVIS hosszú évek munkája után elkészítette első szólólemezét, amiről készségesen beszélt Chris Sicht-nek. Paksi Endrével is beszélgettünk az OSSIAN tripla jubileumi évével kapcsolatban, aminek része hogy idén az énekes betölti 60. születésnapját, 30 éves az Acélszív, Rubcsics Ricsi pedig 20 éve zenél a csapattal. Emellett Endre felelevenítette nekünk a zenekar múltját, jövőbeli terveit, és beszélt az arénás Pokolgép koncertről, amin ő is fellépett. Idén 35 éves a MEGADETH, Dave Mustaine ezt a 3 és fél évtizedet elevenítette fel nekünk a Metallicától egészen a készülő következő albumig.

Interjúkat, rengeteg érdekességet, exkluzív információt találsz ha érdekel a PAPA ROACH, a Soilwork énekes vezette THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, új zenével jelentkező KATAKLYSM és MARDUK, DORO, akivel pályafutásáról és új dupla lemezéről beszélgettünk, a NEVERMORE, az ANTLERS, a GRAVEYARD, a DEVILDRIVER, a KISSIN' DYNAMITES, vagy a BULLET FOR MY VALENTINE.

A múlt hónapban sem kíméltek minket a zenekarok, rengeteg új anyag került meghallgatásra, a Hangpróbán pedig felállítottuk belőlük a top 25 sorrendjét, és a Sokkoló korongok rovatunkban ki is elemeztünk mindegyiket. A címlapos Powerwolf új korongja mellett ott van a listán a 9 év után új felállásban visszatérő Immortal is, a negyedik Ghost album, A Bullet For My Valentine új korongja, a Korn énekes Jonathan Davis első szólólemeze, hazai részlegről pedig a Dystopia és a Sear Bliss új lemeze szállt versenybe. De olvashatod kiritikánkat a Kissin' Dynamite, Amanda Sommerville's Trillium, Marduk, Monument, Motorowl, Dizzy Reed, Lucifer, Orange Goblin és rengeteg további előadó lemezeiről is.

Ha ez az ízelítő tele van számodra kedves zenekarokkal - és reméljük, hogy így van - irány a legközelebbi újságárus, vagy kattints a rendelésre, hiszen a nyári HammerWorld még ezen túl is tartogat számotokra szórakozást és olvasnivalót sok más előadóval, koncertajánlókkal, lemezkritikákkal. Szeptemberben visszatérünk!

Az újságárusokon kívül a lapszámhoz hozzájuthatsz online is, a Dimag oldalán vagy meg is rendelheted a metalshop.hu-n.