Overkill – A Destructionnel és a Flotsam and Jetsammel térnek vissza jövőre!
Írta: Slayer   
2018. július 18. szerda, 17:59

Veterán thrasher találkozóra készülhetünk jövőre: 2019. március 11-én a Budapesten játszik az Overkill, a Destruction és a Flotsam and Jetsam, méghozzá a legújabb Killfest turné keretében. A Barba Negrás bulin egy ausztrál csapat, a Meshiaak nyitja majd az estét.

New Jersey legendás thrasher brigádja, az Overkill idén májusban mutatta be új koncertlemezét, mely ’Live In Overhausen’ címmel jelent meg a Nuclear Blastnél.

OVERKILL - Hammerhead

A rajongók azonban nem csak felvételen próbálhatják ki egy igazi thrash buli hangulatát, ugyanis a csapat nemrég jelentette be következő európai turnéját, ami a már jól bevált 'Killfest' néven indul 2019 márciusában. Ez lesz az Overkill jövőre érkező új stúdiólemezének bemutató koncertsorozata, de szokás szerint nagyon ütős vendégeket is hívnak majd Bobby Blitzék: ezúttal a kultikus germán thrash metal banda, a Destruction csatlakozik, de játszik a szintén veterán amerikai thrash brigád, a Flotsam and Jetsam is, és megismerkedhetünk a Meshiaak nevű ausztrál zenekarral. A koncertre jegyek már kaphatók – a leggyorsabbak az extra kedvezményes early bird jegyekre is eséllyel csaphatnak le.

 

A Concerto Music bemutatja:

Killfest Tour 2019

2019. március 11., hétfő 18 óra

Budapest, Barba Negra Music Club

Overkill, Destruction, Flotsam and Jetsam, Meshiaak koncertek

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/715199265477979/?active_tab=discussion

 

Belépő:

limitált számú early bird jegyek: 5.900 Ft.

A normál elővételes jegyek ára 6.900, a koncert napján 7.900 Ft. Limitált példányszámú galéria jegyek: 7.900 Ft

Jegyek kaphatók a www.tixa.hu, a https://jegy.rock1.hu és a www.concerto.hu weboldalakon, a Barba Negra Track jegypénztárában, a CD Pince és a Headbanger üzletekben.