The Trousers - Három számos EP-vel vezetik fel az új lemezüket!
Írta: Slayer   
2018. július 09. hétfő, 16:57

„Invisible Darkness” címmel ősszel jelenik meg a The Trousers ötödik nagylemeze. A stúdiómunkálatokkal már végzett a csapat, most pedig egy amolyan lemezfelvezető kislemezzel jelentkeztek Kőváry Zoliék, ami a „Dancer From The Dance” címet kapta és már elérhető a legnagyobb streaming szolgáltatóknál a Music Fashion kiadó gondozásában.

Az Old Time R’N’R Magazinnak adott interjúban a zenekar vezetője, Kőváry Zoli beszélt az új nagylemezről.

"Nagyon változatos lesz! A Motörhead-es teperéstől a Motown-os lüktetésen át pszichedelikus beütésű Sabbath-os döngölésig lesz minden, sőt egy kis ős-bluesrock is befigyel majd. Persze mindezt egységes hangzással és hamisítatlan The Trousers- attitűddel hozzuk, nem lesz olyan, mint egy fókusz nélküli stíluskavalkád. Az alaprecepten nem változtattunk, a gitárok mellett ugyanúgy lesz billentyű és női vokál, a billentyű terén egy kicsit variáltunk is, lesz például mellotron is – nyilatkozta a csapat dalszerzője."

A lemez beharangozásaként az eddig bemutatott három dal egy digitális EP-ként jelent meg több streaming felületen. (elérhetőségek lent!)

Az Invisible Darkness-t a Music Fashion kiadó gondozásában vehetjük kézbe, akár bakelit formátumban is, valamikor az ősz folyamán. A lemezbemutatónak a Muzikum Klub ad otthont szeptember 28-án, mely rendhagyó módon két részes koncert lesz. A műsor első felében az új lemezt ismerheti meg a közönség, majd egy nagy best of show is kikerekedik az estéből, ahol meghívott vendégekkel osztja meg a színpadot a Trousers.

A lemez munkálatai, valamint a Brotherly Love Tour után egy rövid időre behúzta a féket a zenekar, de a Fezenen már találkozhattok a srácokkal, akik július 25-én, szerdán lépnek színpadra Székesfehérváron.

„Dancer from the dance video”:

EP -link: 

Deezer: https://www.deezer.com/hu/album/65494642

Spotify: https://open.spotify.com/album/1PnNnRUAT1Cjz4ekysyLHb?si=dWoiAy-cQr-fd8E6Kv6WJg

Google: https://play.google.com/store/music/album/The_Trousers_Dancer_from_the_Dance?id=B244mo6poestgrcirlnm3fzxjxq

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/dancer-from-the-dance-single/1397107861?l=hu

EP-embed:

 

További információk:

http://thetrousersband.com/hu/

https://www.youtube.com/user/MrSharpshooter1969/

https://soundcloud.com/the-trousers

https://www.instagram.com/the_trousers/