Rockstar Magazin - Megjelent a legújabb szám!
Írta: Slayer   
2018. július 02. hétfő, 19:39

Online már lapozható a legújabb Rockstar Magazin!

Itt a friss ROCKSTAR MAGAZIN! Vezércikkünket az előző lapszámhoz hasonlóan ezúttal is egy fesztiválnak szenteljük: a Rockmaraton után most a Budapesttől épp egy ugrásnyira lévő Fezen következik a sorban.

Idén megjelent a budapesti Tamirel több éven keresztül készült „első igazi” nagylemeze, a „You And The World”, amely az elmúlt 8 év munkásságát fémjelzi. Angol szövegeivel és izgalmas hangszerelésével a hazai zenei szcénában egyedülállóan képviselik a pszichedelikus / art rock vonalat. A lemez tíz száma egy történetet mesél el: az egyén kitörését egy mély depressziós állapotból az élet egyszerű örömei által. Az albumon összesen 11-en szerepelnek, a felvételek során pl. megfordultak Óperentzia-tagok, vokalista csajok, vagy épp a String Theory-s Jozzy. További érdekesség, hogy a lemez keverése 100%-ban napenergia felhasználásával készült. Interjú Riba Gergellyel

Bár mi télen is ugyanolyan hévvel tömtük magunkba a fagyit, most, hogy hivatalosan is nyakig pancsolunk a nyárban, végre legálisan, kikerekedett tekintetek kereszttüze nélkül fogyaszthatjuk a kedvenc édességünket! Amilyen egyszerű és nagyszerű dolog a fagyi, olyan nehéz igazán finomat találni belőle. Összeszedtük a kedvenc fagyizóinkat Budapesten, amelyekben garantáltan nem fogsz csalódni!

Ha edzéssel kapcsolatos tippekre van szükségünk, nem kell sokat keresgélnünk, az ehhez szükséges információkat az internet felszínén könnyen meg lehet találni. Ugyanakkor nem biztos, hogy a fentebb említett céljaidhoz közelebb visznek. Ács Feri személyi edzőt kérdeztük, ezúttal a motivációról (vagy éppen annak hiányáról) és a testképzavarokról, amely problémákkal munkája során napi szinten találkozik.

A magyar zenei életre is jótékony hatással van a napos órák számának emelkedése: vegyél magadhoz egy fröccsöt és irány a Valyo pezsgő, fiatal kulturális közege és underground techno bulijai, a Pontoon jam sessionjei, a Dürer Kert kerthelyisége, az A38 Hajó orra vagy az Akvárium Klub terasza – utóbbi Sun & Soda néven havonta új, nappali bulisorozattal is jelentkezik az elektronikus zene nagyágyúival. További tippekért keresd a #Zene fület a magazinban!

Nyakig gázolunk a fesztiválszezonban is: hamarosan kezdődik a 10. évfordulóját ünneplő Bánkitó Fesztivál, ahol földrajzi- és kulturális határokat elmosva kerülnek terítékre a világ és az ország underground és kevésbé underground zenekarai. Ez az a fesztivál, ahol nagyon is érdemes már délben kimászni a sátorból, - és nem csak azért, mert kegyetlenül odasüt a nap - hanem, mert évről évre izgalmas nemzenei programokkal találkozhatsz, különösen, ha egyébként sem mész el csukott szemmel a világot és a társadalmat érintő égető kérdések mellett. Ha kialudtad magad, irány a Kapolcs- Taliándörögd- Vígántpetend mesterhármasát mozgósító Művészetek Völgye, ahol aktívan szusszanhatsz egyet, mielőtt visszatérsz a városi forgatagba. Ha tovább bővítenéd a fesztivál- bakancslistád, az 54. oldalon startoló #Fesztivál rovatunkban ajánlunk még párat!

Természetesen nem maradhatnak ki az elkövetkezendő 2 hét legérdekesebb és legizgalmasabb koncertjei, kiállításai, gasztronómiai eseményei, előadásai; és a film-, könyv- és lemezajánlók sem. Valamint szokásos #ÖKO-rovatunk is tartogat meglepetéseket. Érdemes tehát lapozgatni!

Keresd a legfrissebb Rockstar Magazint a 650 budapesti lelőhely egyikén vagy lapozd online a www.rockstar.hu-n: https://www.rockstar.hu/magazin/rckstr-magazin-x-evf-13-szam

RCKSTR MAGAZIN - Kéthetente megjelenő ingyenes magazin www.rockstar.hu