VOLT Fesztivál 2018 - Egy kis fémes ajánló!
Írta: Slayer   
2018. június 28. csütörtök, 17:36

Megnyitotta kapuit a soproni Lővér kemping, megkezdődött a 26. Telekom VOLT Fesztivál!

Nemzetközi előadók, akikről nem érdemes lemaradni:

Telekom VOLT Fesztivál - 2018. június 26-30. Sopron

Iron Maiden június 28., csütörtök

Az Iron Maiden június 28-án újra beveszi a VOLT-ot. Az ikonikus metál együttes utoljára 2016-ban járt Magyarországon, amikor szintén teltházas napon adtak koncertet a soproni fesztivál színpadán. Ezúttal a Legacy Of The Beast turné keretein belül érkeznek hazánkba, addig is hangolódjatok legutóbbi digitális megjelenésükkel, a Book Of Souls: Live Chapterrel, ahol a világ különböző színpadain rögzített élő felvételek hallhatóak.

Skillet június 28., csütörtök

A Skillet nem először jár hazánkban, és biztosak vagyunk benne, hogy idén is egy őrületes produkciót láthatunk majd tőlük. A keresztény rockot játszó csapat legutóbbi látogatásán is Sopronban lépett színpadra, így már visszatérő vendégként köszönthetjük őket, ahol remélhetőleg felcsendül a „Feel Invincible”, vagy az egyik legújabb megjelenésük, a „Brave”.

Avenged Sevenfold június 30., szombat

Története során először jön Magyarországra az Avenged Sevenfold. A csapat a metalcore-tól a heavy metálon át napjainkra eljutott a progresszív metálig, és többek között olyan dalok köthetőek a nevükhöz, mint a „So Far Away”, a „Hail To The King”, a „This Means War” vagy a „Roman Sky”.