Ozone Mama - Énekest cserélt a budapesti hard rock csapat!
Írta: Slayer   
2018. június 28. csütörtök, 16:58

Szeleczki Dáviddal és Lukács Lászlóval folytatja az Ozone Mama

Jelentős átalakulás történt a 'Cosmos Calling' februári lemezbemutatója óta kissé csendbe burkolózó Ozone Mama legénységében: a banda oszlopos tagjának számító Székely Mártont a közelmúltban Szeleczki Dávid (Jaggers) váltotta a fronton, a billentyűs hangszereken 2016. óta vendégként közreműködő Lukács László (maj'beszélünk) pedig állandó tagként folytatja a zenekarban.

Fotó: Debreczi János Gergely

A zenekar Marci távozásáról:

"Drága barátaink! A zenekarban az utóbbi hetekben fontos változás történt: munkahelyi elfoglaltságai miatt Marci a jövőben sajnos nem tud velünk tartani. Marci, szeretnénk megköszönni neked az elmúlt éveket, a koncerteket, és mindent, amit a zenekarért tettél. Ezentúl is tiszteletbeli Ozone Mama tagként tekintünk rád, és a legjobbakat kívánjuk neked a továbbiakban!

Marci üzenete:

"Drága Ozone Mama rajongók! Végtelenül hálás vagyok nektek a rengeteg szeretetért és támogatásért, amit az évek során kaptam tőletek. Nagyon-nagyon köszönöm! A zenekarral sajnos elválnak útjaink - nekik sok sikert kívánok. Remélem veletek még lesz lehetőségem találkozni a jövőben! Keep on rockin'! Peace&love! Marci"

Az ötösfogattá bővült Ozone Mama Gábor András dalszerző-gitáros vezényletével bőven behozza az idei kilométerhiányt, hiszen a srácok az év második felében nem kevesebb, mint kilenc országon vágtatnak keresztül. A Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával megvalósuló európai lemezbemutató turné legtávolabbi helyszínei Svédország és Spanyolország, utóbbiban 12 várost hódítanak majd meg a rockerek.

Dávid első ízben július 7-én mutatkozik be Szolnokon, a budapesti közönség pedig augusztus 1-én, a Barba Negra Track-ben hallhatja majd az új felállást: https://www.facebook.com/events/226349004843913/

Addig is nézzetek bele a próbatermi munkálatokba: