Barba Negra Track – Stone Sour-koncerttel folytatódik a jubileum!
Írta: Slayer   
2018. június 23. szombat, 18:33

Már nagyban dübörög az idén ötéves fennállását ünneplő Barba Negra Track, de még messze a szezon vége, több mint negyven koncert vár még ránk Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.

A jubileumi évben máris olyan neveket láthatott a közönség, mint a Black Stone Cherry, vagy a Shinedown, hétfőn pedig érkezik napjaink egyik legnépszerűbb metalformációja, a Corey Taylor vezette Stone Sour. A Stone Sour a ’90-es évek elején alakult, jellegzetes dallamos, de egyben markáns rock-metal stílusával a csapat hamar a műfaj élvonalába került. A hétfői koncert a hazai rajongók ünnepnapja lesz, hiszen első alkalommal jönnek Magyarországra.

Corey Taylorék friss kiadvánnyal is jelentkeznek, a 2017-es 'Hydrograd' bővül ki, mégpedig kiadatlan feldolgozásokkal, bé-oldalas dalokkal, élő felvételekkel és alternatív változatokkal. A 'Hydrograd Deluxe Edition' dupla CD augusztus 31-től lesz kapható az alábbi tartalommal:

’Hydrograd Deluxe Edition’ dallista:

Disc 1:

01. YSIF

02. Taipei Person /Allah Tea

03. Knievel Has Landed

04. Hydrograd

05. Song #3

06. Fabuless

07. The Witness Trees

08. Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I)

09. Thank God It's Over

10. St. Marie

11. Mercy

12. Whiplash Pants

13. Friday Knights

14. Somebody Stole My Eyes

15. When The Fever Broke

Disc 2:

01. Burn One Turn One

02. Bootleg Ginger

03. Live Like You're On Fire

04. Subversive

05. Unchained

06. Bombtrack

07. Outshined (Live at Sphere)

08. Song # 3 (Acoustic)

09. Mercy (Acoustic)

10. Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) (Acoustic)

11. The Witness Trees (Acoustic)

12. Mercy (Live at Sphere)

13. Fabuless (Live at Sphere)

Stone Sour - Burn One Turn One

A Stone Sour után sincs megállás a Trackben. A nyári programkínálatban számtalan jubileumi koncertet láthatunk. 35 éves a legendás Aurora zenekar, a Trackben szülinapozik a Quimby „kalandor” Varga Lívius nevéhez köthető A Kutya Vacsorája, 18 éves lett idén a Depresszió, 15 éves a Kárpátia, és az Ossian frontembere, Paksi Endre is kerek évfordulóhoz érkezett. Lemezbemutató koncertet tart az Action, egyetlen budapesti koncertjére készül a Karthago, nagy koncerttel búcsúztatja a nyarat a Road, és önálló koncertet ad a Kiscsillag is. Két hónapon belül megfordul itt szinte az összes nagy rocklegenda: P.Mobil, Bikini, Lord, EDDA művek, Beatrice, Révész-Závodi és a legnépszerűbb friss hazai élvonal: Paddy and the Rats, Fish!, Useme, AWS, Apey and the Pea. Ami pedig a külföldi felhozatalt illeti, itt is találunk csemegéket. Érdekes műfaji kitekintést nyújt majd a reggae zene gyökereire épülő többszörös Grammy-jelölt amerikai SOJA fellépése, szintén először jár Magyarországon az ismert metal zenészekből álló Sons Of Apollo és új dalait hozza el a nyár közepén a világhírű gitáros, Joe Satriani.