PVRIS - Mindent elmond mennyről és a pokolról a Massachusetts-i csapat!
Írta: Slayer   
2018. május 11. péntek, 17:35

A vagány amerikai trió, a PVRIS alaposan bekerült a mainstream figyelem középpontjába, idén pedig végre hazánkba is ellátogatnak. All We Know of Heaven, All We Need of Hell c. lemezüket július 2-án az A38-on mutatják be.

A PVRIS-t (ejtsd: Paris) Massachusettsben alapította Lynn Gunn, Alex Babinski és Brian MacDonald, igaz, akkor még Operation Guillotine néven leginkább metalcore számokat játszottak. Később, ahogy a tagság alakult találtak rá saját, egyedi hangjukra, ahol a rock zene már egyfajta álomszerű, sötét elektronikával finomul, mégis megtartva annak pulzáló jellegét. Első lemezük, a White Noise 2014-ben jelent meg és még ezen a nyáron a The Huffington Post interjúzott velük, majd a ’18 előadó, akiket ismerned kell 2014 közepén’ írásukban is méltatták őket. A banda a későbbiekben olyan zenekarok mellett turnézott, mint a Pierce The Veil, a Sleeping With Sirens, a Fall Out Boy vagy éppen a Bring Me The Horizont.

A zenekarra hamarosan a Rise Records is lecsapott és a PVRIS lett az első olyan csapat a főként metalcore bandákkal foglalkozó kiadó égisze alatt, ahol női énekes van. Szó mi szó, a formáció élén álló Lynn Gunn nemcsak hihetetlenül tehetséges, de igazi vagány és erős csaj.

Új, All We Know of Heaven, All We Need of Hell c. lemezük már a Rise Records szárnyai alatt jelent meg tavaly nyáron. A korong továbbra is az emberi érzelmek sötétebb oldalával foglalkozik, érintve mennyet és poklot is, európai turnéjuk során pedig végre mi is élőben láthatjuk az egyre inkább felívelő bandát július 2-án az A38-on.

PVRIS - Heaven (Stripped)


A 10 éves Dürer Kert és a New Beat bemutatja:

PVRIS (US)

Időpont: 2018. július 2.

Helyszín: A38 Hajó


Jegyárak: 4.700 / 5.500 Ft

Tixa jegylink: https://tixa.hu/pvris2018_newbeat

A38 Hajó jegylink: https://www.a38.hu/hu/program/pvris-us


Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/177650223064020/

PVRIS - White Noise

https://www.facebook.com/PVRISBandMa

http://www.pvris.com