Stula Rock ★ Twister ★ Tunyogi Péter emlékzenekar - Vendégzenészekkel május 20-án a Crazy Mamában!
Írta: Slayer   
2018. május 08. kedd, 19:25

Május 20-án, a Crazy Mamát is eléri a Stula Rock és a Twister zenekarok közös tavaszi miniturnéja. A két banda az ország több pontját muzsikált együtt, de a fővárosi közös bulit természetesen nem lehet kihagyni. Mindkét zenekarnál várhatók vendégzenészek, lássuk, hogy kik ők!

Dudás Ivett és Ráduly Levente már a februári lemezbemutató koncerten is élvezhette a Stula Rock meghívását, és ezzel természetesen emelve az est színvonalát, így május 20-án sem lesz ez másként.

STULA ROCK - Ha látnád magad

A Twister öt év után játszik újra a Crazy Mamában. Levi visszatért az Egyesült Államokból, de persze az eddig beugrós, Paróczi Krisztián is dobverőt fog ezen az estén a kezébe, a Twister színeiben. A zenekar korábbi két tagja, Mókos Tamás, és Pető Tamás is színpadra lép majd a Twisterrel, előbbi egy dal erejéig, utóbbi pedig végig a színpadon lesz, ahogy a régi szép időkben.

Twister - Utak nélkül

Az este zárófellépőjeként a Tunyogi Péter Emlékzenekar lép majd színpadra, akik a legszebb, és legismertebb dalait adják elő olyan pontossággal és zenei alázattal, amilyet csak ritkán látni. Ha már láttad őket itt leszel, ha nem, de szereted a műfajt, gyere el, élvezni fogod minden percét.

Tunyogi Péter Emlékzenekar - Szabad vér

Remek estének ígérkezik tehát a május 20-i Crazy Mamás hangverseny, várunk benneteket nagy szeretettel!

Facebook esemény a részletekkel: https://www.facebook.com/events/915962738582597/

Menetrend:

19.00 kapunyitás

19.15 dedikálások

20.00 Twister

21.40 Stula Rock

23.20 Tunyogi Péter Emlékzenekar

Beugró :

Elővételben a Ticket portal hálózatában hamarosan: 1.500 Ft

A helyszínen 2.000 Ft