Tales of Evening - Megjelent az új album, 'A fény nyomában'!
Írta: Slayer   
2018. május 07. hétfő, 19:44

Megjelent a Tales of Evening harmadik stúdióalbuma, az “A fény nyomában”. A nagykanizsai szimfonikus metal csapat 3 év után jelentkezett most új lemezzel, mely a HammerWorld magazin májusi számának CD mellékleteként jelent meg, emellett a zenekar weboldaláról is megrendelhető digipak formátumban, akár csomagban is, melyhez támogatói póló/pulóver is választható, illetve megvásárolható a népszerű digitális platformokon.

▶️ Tales of Evening - A fény nyomában digitális platformokon: songwhip.com/album/tales-of-evening/a-feny-nyomaban

▶️ Tales of Evening hivatalos honlap, rendelés: talesofevening.com

A zenekar múlt héten új klipet is bemutatott a korongról, amit a “Káprázat” című dalukra forgattak a Szécsiszigeten található Andrássy-Szapáry Kastélyban, a Lovászi légópincében. A videót Németh "Kobe" Dániel (imagiCORE) rendezte, az operatőr pedig Németh "Kesneme" Károly (imagiCORE) volt, aki a vágásért és az utómunkálatokért is felelt, korábban pedig a “Keresni téged”-hez jelent meg videó, melyet Gerócs Balázs készített.

Tales Of Evening - Káprázat

Tales Of Evening - Keresni téged

Tales of Evening: A fény nyomában (NAIL Records - 2018)

01. Intro

02. Törd szét

03. Könnycsepp leszek

04. Emlékezz az életre

05. Káprázat

06. Elmúlás csarnoka

07. A fény nyomában

08. Az elérhetetlen

09. Keresni téged

10. A tenger és én

11. Elszánt legbelül

12. Outro

A felvételekért és keverésért Ádám Attila felelt, a maszterelés pedig a németországi Green Man Studiosban folyt Sebastian "Seeb" Levermann (Orden Ogan) felügyelete alatt, aki többek között a Vanishing Point és a Rhapsody of Fire lemezein is dolgozott. A lemezborítót a Red-Art Illustrations grafikusa, Mihályfi-Tóth Alex készítette.

A lemezbemutató koncertre november 2-án kerül sor a Dürer Kertben. Az eseményhez csatlakozott a Symphic Metal Nights turné keretében hazánkba látogató négy szimfonikus metal csapat: az osztrák SERENITY, a VISIONS OF ATLANTIS és a DRAGONY zenekarok és az olasz TEMPERANCE is.

▶️ A lemezbemutató koncert Facebook eseménye: goo.gl/HFTWDW

▶️ Tales of Evening Facebook: www.facebook.com/talesofevening

▶️ NAIL Records Facebook: www.facebook.com/NailRecordsHungary