The Trousers – Megtekinthető az ősszel megjelenő új album első klipje!
Írta: Slayer   
2018. április 27. péntek, 16:07

Szeptemberben jelenik meg a THE TROUSERS ötödik nagylemeze, az INVISIBLE DARKNESS. A zenekar a tavasz folyamán két dalt, a YOU GOTME ROLLIN’-t és a DROWNING IN NUMBERS-t már közzé tett a neten.

https://soundcloud.com/the-trousers/the-trousers-you-got-me-rollin-2018

https://soundcloud.com/the-trousers/the-trousers-03-drown-by

Április végére elkészült az első videoklip, a DANCER FROM THE DANCE, ami máris rengeteg pozitív visszajelzést kapott, és jó néhány országból (USA, Németország, Spanyolország) jelezték netes rock-rádiósok, hogy rotációban játszanák a dalt. A klipet Szili László rendezte, aki már számos sikeres videot készített az együttesnek (Hysterical Route, Sonic Desert). Az új klip a The Trousers-hez közel álló 70-es évek képi világát idézi fel a „feketék Woodstockjának” is nevezett 1973-as Wattstax fesztivál közönséget ábrázoló képeinek felhasználásával.

The Trousers - Dancer from the Dance

A The Trousers jelenleg az NKA Hangfoglaló Programja által támogatott BROTHERLY LOVE elnevezésű turnén vesz részt a PETER KOVARY & THE ROYAL REBELS társaságában. A négy áprilisi állomást (Kecskemét, Szentes, Budapest, Pozsony) követően májusban Veszprémben és Esztergomban koncertezik a két formáció, a nyári fellépéseket követően a turné augusztus végétől folytatódik egészen október végéig.