Régi-új felállással folytatja a Kowaksky meg a Vega
Írta: Slayer   
2012. október 18. csütörtök, 09:21

A Kowalsky meg a Vega zenekar felállásában ismét változás történt, visszatért Jimmy és Sóder a régi felállásból, akik eddig a Los Vegas zenekart erősítették, akik énekesük kilépése után úgy néz ki nem folytatják tovább.

Kowa ezt a nyilatkozatot tette közzé:

"Nem titok már!!!!: visszatérnek a Kowalsky meg a Vegába a fiúk...Isten hozott újra Jimmy és Sóder...Kis Sóder valamint marad a "forradalmi Egylet tagja Vidák Robi!!!! (...és hát nagyobb bulikon velünk örömzenél majd Koós-Hutás Áron és Görög Dani trombitások, illetve Kovács Zsuzska hegedű) Infók és új képek, weblap stb HAMAROSAN!!!!!! "Csepp a tengerből, mely sziklás partot ér Szirmok ezerfelé, amint virágot tép a szél Csepp a véredből, ami mindent elmesél Nincs már se égen se földön, csak a remény, hogy visszatér…" Első koncert: november 10 Tatabánya!!!!!!!!!"

Kowa így írt a jövőről a Facebookon: "Drága Barátaink!!!!:)))) Hamarosan jön az új weblap(új design-nal),több fotó,koncertinfók és itt a facebook-on is egy riport film, amiben elmondjuk (Kowa, Jimmy, Soci,) mi, miért és miképpen alakulhatott úgy, hogy újra egy csapatként, telve energiákkal és lelkesedéssel -folytatjuk a "szív forradalmát"!!!!!! Utánna pedig majd jöhet két vadonatúj szám(már közös alkotásban!):)))))))))"