20623416 1494341173958890_2002304933_o

Don Gatto

Veress Márton - A Black Veil Brides gitárosának új csapatában folytatja a volt Pokolgép dobos!
Írta: Slayer   
2017. október 08. vasárnap, 16:42

Itthon a Pokolgép zenekar dobosaként vált ismerté Veress Márton, majd kiválása után a Chris Amott vezette Armageddonban tünt fel beindítva ezzel a nemzetközi karrierjét. Most pedig kihasználva a svéd csapat átmeneti leállását, átköltözött Los Angelesbe, ahol pár hónapnyi zenekar keresés után a Black Veil Brides gitáros Jake Pitts és a felesége Inna Logvin-Pitts által alapított új zenekarba az Aeloniaba került be Marci. Szeptember közepén már nyilvánosságra is hoztak egy új dalt The End címmel, most pedig már egy klip is készült hozzá, melyben már a magyar dobos is feltűnik.

"Kedves mindenki!

Bizonyára néhányotoknak, akik követnek engem egy ideje feltűnt, hogy rég nem posztoltam zenekarokkal, vagy dobolással kapcsolatos újdonságokat.

Ennek az az oka, hogy mióta Chris Amott a Dark Tranqulity-vel turnézik, az Armageddon átmenetileg szünetel. Ezért minden bátorságomat összeszedve átköltöztem Los Angelesbe idén Februárban (anélkül, hogy bárkit is ismertem volna), hogy találjak egy új komoly zenekart. 6 hónap kemény munka után találkoztam Jake Pitts-el a Black Veil Brides-ból és elkezdtünk együtt dolgozni az új zenekrán, az Aelonia-n. A mai nap kerül nyilvánosságra az első videóklip, amiben már én dobolok. Úgy érzem, hogy ez mindenképpen egy komoly mérföldkő a nemzetközi karrieremben és nagyon megtisztelő, hogy olyan színvonalú zenészekkel játszhatom együtt, mint Jake és felesége, Inna.

Köszönöm családomnak, a gyönyörű barátnőmnek és a közeli barátaimnak a soha meg nem szűnő támogatást!

Ha hazaértem, tervezem az újabb dobos videók készítését, úgyhogy iratkozzatok fel a youtube csatornákra, likeoljatok, kommenteljetek és segítsetek megosztani a videót!

2018 az Aelonia éve lesz!"

Aelonia - The End