20623416 1494341173958890_2002304933_o

Don Gatto

Gravitomagnetic Instability - Különleges szövegvilágú death metal csapat Sopronból!
Írta: Slayer   
2017. október 06. péntek, 19:35

Az év elején alakult meg a különleges szövegvilággal rendelkező soproni Gravitomagnetic Instability és júniusban már meg is jelent egy három számos bemutatkozó EP-jük 'Codes Plagued By A Host Of Instabilities' címmel A szövegeiben az asztrofizika, kvantumfizika, kvantumelmélet, húrelmélet, fekete lyuk elmélet és kozmológia témakörével foglalkozó csapat debütáló anyaga kazettán jelent meg, méghozzá két külföldi kiadónál is, a lengyel Lower Silesian Strongholdnál, valamint az ukrán Depressive Illusions Recordsnál. A fúk kicsit titozatosak, akárcsak a témák, amikkel foglalkoznak, így fényképet nem tettek fel magukról sehova.

"A soproni Gravitomagnetic Instability zenekar death metal-t játszik, melyben a szövegek olyan tudományos értekezéseken (tanulmányok, szakcikkek és disszertációk) alapulnak, melyeket asztrofizika, kvantumfizika, kvantumelmélet, húrelmélet, fekete lyuk elmélet és kozmológia témakörökben írtak.

A zenekar 2017 februárjában alakult a következő felállással:

∯B · dA - guitar, vocal

IℓB sin θ - guitar

τω cos θ - bass

−kΔx - drums

Az első, három számos EP 'Codes Plagued By A Host Of Instabilities' címmel 2017 júniusában került rögzítésre Sopronban és a következő dalokat tartalmazza:

Gravitomagnetic Instability - 'Codes Plagued By A Host Of Instabilities' EP

1. Sub-Eddington Accretion Episode

2. Destabilized By Hawking Evaporation

3. Inhomogeneities Reducing The Effective Opacity

Az EP-t két kiadó is megjelentette kazettán,a lengyel Lower Silesian Stronghold (http://www.trueunderground.cba.pl/), valamint az ukrán Depressive Illusions Records (http://depressiveillusions.com/).

Az EP első szerzeménye (Sub-Eddington Accretion Episode - Eddington-luminozitás alatti akkréciós epizód) meghallgatható a következő linken: https://www.youtube.com/watch?v=f6pWu_1S-ZU&t=28s

FB: https://www.facebook.com/Gravitomagnetic-Instability-188973331640585/"

Gravitomagnetic Instability - Sub-Eddington Accretion Episode