20623416 1494341173958890_2002304933_o

Don Gatto

Drow - A tagcserék után újra felpörgött a nyírbátori csapat!
Írta: Slayer   
2017. október 06. péntek, 18:52

Idén májusban kettős tagcserén esett át a nyírbátori extrém metal csapat a Drow. A dobcucc mögött Zsigó László váltotta Vigh Gábort, míg a basszer szerepét ezentúl Popomájer Tibor tölti be Emőd Balázs helyett. A srácok azóta már túl vannak jópár koncerten az új felállással, így többek között játszottak a Fekete Zaj Osztálykiránduláson  és a saját fesztiváljukon a nyírbátori DeathCrewen. Elkezdtek új dalokat is írni és ígéretük szerint még az év vége előtt kihoznak egy új dalt klippel megtámogatva.

"Ez év májusában kettős tagcsere történt a nyírbátori Drow soraiban, ugyanis a zenekar megvált Vigh Gábor dobostól és Emőd Balázs basszusgitárostól, akik a kezdetek óta erősítették a zenekar sorait.

Az új dobos Zsigó László lett (ex Vertigo - Metallica tribute), a basszusgitárosi posztot pedig Popomájer Tibor tölti be, aki olyan zenekarokban is megfordult már, mint a debreceni Neochrome... A dolog érdekessége, hogy a jelenlegi Drow tagok közül mindenki zenélt az industrial death vonalon mozgó MorteM-ben.

A zenekar május óta aktívan próbál, túl vagyunk egy Fekete Zaj-os koncerten, továbbá felléptünk természetesen a nevünkhöz fűződő nyírbátori DeathCrew Fesztiválon, ahol hatalmas sikert arattunk az új felállással is.

Íródnak az új dalok, amik viszik tovább a súlyos témákat, de sokkal profibb és érettebb formában.

Ha minden jól megy, év végén egy új dallal és a hozzá készülő klippel szeretnénk visszatérni újult erővel a köztudatba.

Köszi mindenkinek a támogatást!"

DROW – Dying Flesh