20623416 1494341173958890_2002304933_o

Don Gatto

Rómeó Vérzik + Hollywood Rose - Közös koncert október 13-án a Barba Negrában!
Írta: Slayer   
2017. október 03. kedd, 17:44

Itt az ősz, indul a hangulatos klubszezon! A rockrajongó közönség azonban nem csak ezt a tényt, hanem a Rómeó Vérzik legújabb lemezét, valamint az egyik jeles magyar Guns 'n Roses tribute, a Hollywood Rose születésnapját is megünnepelheti egyetlen zajos éjszaka alatt, október 13-án, a Barba Negra Music Club-ban!

Rómeó Vérzik Lemezbemutató és Hollywood Rose születésnap - október 13-án a Barba Negrában!

Csíped a jóféle, mocskos és fülledt rockot, de ugyanakkor a letisztultabb dallamokat és az óriási legendás rockslágerekért is odavagy? Akkor ezt a dupla bulit neked találták ki!

A nyár derekán új koronggal jelentkezett a felvidéki trió, a Rómeó Vérzik. Az előkelő MAHASZ-listás helyezések pedig azt bizonyítják, hogy a csapat Újratervezése sikeres volt! A közönség és a kritika részéről egyaránt pozitívan fogadott új lemezt mutatja be a banda ezen az estén, ám nem kell félni, hiszen természetesen a kötelező darabok sem maradhatnak ki a programból! Barátok nélkül azonban az élet mit sem ér, így Koppányék meginvitálták az ország egyik legjobb, európai színtéren is elismert Guns 'n Roses tribute zenekarát, a Hollywood Rose-t, hogy még izgalmasabb legyen az este! A páros koncert érdekessége ezen kívül, hogy a HR éppen ezen a napon ünnepli a 14. születésnapját, valamint a "magyar Axl Rose", vagyis Jesse is itt tér vissza a csapathoz a nyári balesete után. A banda ráadásul tavaly jelentkezett egy új, saját dalokat tartalmazó lemezzel is, amiről szintén felcsendülnek majd dalok, a már korábbi Hollywood Rose sajátok mellett - de minden bizonnyal a Guns' örökzöldekre épül majd a műsor gerince!

Felesleges lenne ennél többet mondani a buliról, irány a Barba Negra!

Jegyek: 1.999 Ft 2017.10.12-ig

2.499 Ft a koncert napján

Online jegyvásárlás:

http://musicclub.barbanegra.hu/romeo_verzik-hollywood_rose_20171013

RÓMEÓ VÉRZIK - KELL EGY ÚJABB ÁLOM