Jön a The 69 Eyes lemeze, rajta egy duettel Kat Von D.-vel
Írta: Slayer   
2012. szeptember 10. hétfő, 19:04

A 10.jubileumi album mely szeptember 28.-án jelenik meg a Nuclear Blast kiadásában egyszerűen X címmel. Az első Single a Red lesz, melyet egy szöveges videóval már meg is lehet nézni.

A finn csapat lemezét Stefan Borman (The Hellacopters, Bullet stb.) keverte, Jyrki69 szerint pedig meglepő módon ez lesz az eddigi legjobb lemezük. A Kat Von D tetoválóművésszel készült duettbe a 3. kedvcsináló kisfilbe bele is hallgathatunk, ráadásul Kat kifejti, hoyg miért is lett nagy 69 Eyes rajongó.

Az album I Tunes bónuszdala lesz a Rosary Blue, melyben Jyrki69 duettet énekel a Miami Ink, majd az L.A. Ink reality sorozatokból és Niki Sixx mellől is jól ismert Kat Von D-vel. A Red nóta klipje is rövidesen elkészül, mely felkerül majd a bónusz DVD-re egy dokumentumfilm mellett. A lemez mellett a mai trendeknek megfelelően egy palackos vörösbort is piacra dobnak Red névvel, igaz egyenlőre csak Skandináviában. "Nem vagyunk egy nagyon ünneplős csapat, a vámpíroknál a kor úgysem számít, de ezúttal azért a jubileumi lemezünk a 10. így kapta a római 10-es-t címnek"

THE 69 EYES - X

01. Love Runs Away

02. Tonight

03. Black

04. If You Love Me The Morning After

05. Red

06. I Love The Darkness In You

07. Borderline

08. I'm Ready

09. I Know What You Did Last Summer

10. When A Love Comes To An End

+ 11. Rosary Blue (duett Kat Von D-vel - iTunes bónuszdal)

A bónusz DVD tartalma: Red (videóklip) Made In Sweden – Stockholm & THE 69 EYES (documentary)