Angertea a Faith No More bőgősével!
Írta: Slayer   
2012. szeptember 07. péntek, 09:27

Már megnézhető a rövidesen új nagylemezzel jelentkező Angertea új videója melyen a Faith No More főnöke Billy Gould is felbukkan a nóta végén ő nyomja a gitárharmóniát. Alemez Nr.4: Songs Exhaled címmel szeptember 17-én világszerte megjelenik a norvég Smash Fabric Records kiadásában. A No Computation itt nézhető Billy Goulddal!

Az Angertea erre az albumára rövidebb és közérthetőbb nótákat ígért. A Smash Fabric tulaj, Jon Berntsen szerint a csapatot az új kiadó főleg Skandináviában tudja új rajongókhoz segíteni,de egész Európában szép jövőt jósol a bandának.„A zenéjük őrülten jó, és ez a típusú, ami hagyományosan sok embert tud megfogni.Ebben az egészben az a legizgalmasabb , hogy ez a csapat még bőven felszállóágban van és velünk közösen teszik meg első nemzetközi lépéseiket." A 16 évge alakult, grunge-ot, modern metallal és népzenei elemekkel keverő zenekarnak eddig 3 lemeze jelent meg itthon. Külföldön Distrust EP-re kapták fel először a fejüket, amita legendás producer Neil Kernon (Queensryche, Nevermore, Nile, Cannibal Corpse stb.) kevert.A címadó klipjében Scott Reeder vendégszerepelt. Az Angerteát a következő helyeken léehet elcsípni a következő hetekben.

Szeptember 08. Hódmezõvásárhely, Hódstock Fesztivál

Szeptember 21. Szeged, Club Noir + Dystopia, Sonic Rise

Szeptember 28. Budapest, Roham Bár + Dereng, Spacedust

Október 26. Budapest, Dürer Nagyterem + Synchronring, Napokon, VL45, Apey & The Pea November 09. Kiskunfélegyháza, Rocktár + Godgiven, Sonic Rise

November 23. Budapest, R33 + Apey & The Pea, Grizzly, Chief Rebel Angel

November 30. Érd, Borgödör + Sonic Rise