A Pulzus tehetségkutató döntősei - velük találkozhattok az idei Zorall Sörolimpián!
Írta: Slayer   
2014. március 31. hétfő, 12:21

Idén is sok zenekar szállt harcba a Pulzus tehetségkutató nyereményeiért. A bejutott zenekarokra nem csak remek nyeremények várnak, hanem annak a lehetősége is, hogy produkciójukat a Zorall Sörolimpia népes tábora előtt mutathatják be. Ahogy tavaly is, úgy 2014-ben is a zsűri tagja lesz Weisz Laci és Barbaró Attila, a Zorall zenekar két oszlopos tagja, és Gyurcsik Gyuri, aki az első három helyezett zenekart vendégül fogja látni műsorában, a Rockpanorámában.

Nézzük akkor a zenekarokat: Budapestről érkezik majd a Whiskeyjárat, a Crash Course, a Rockforce, a Piece of Patience, a Natour Grouppen, az eXtensive, a Mistyx és a Rocket Blast. Szombathelyről a Red Rockets és a VadVágány, Tátról a ZENEkar, Zamárdiból a Prionix, Tapolcáról az Új Idők, Balatonfüredről a Szemtől Szemben, Mohácsról az I Told You, Bátaszékről az Amerikai Idióták, Karancskesziről a Kottán Kívüliek, Tatabányáról a G. Block 23 és Dunakesziről az AGYHÖPZS.

Érdemes a Pulzus Facebook oldalát figyelni, hiszen a zenekarokról hamarosan bővebb bemutatkozás is várható, egy-egy Youtube videó formájában.

Találkozzunk augusztus 21-23. között Alsóörsön, a Zorall Sörolimpián!

https://www.facebook.com/

Pulzus https://www.facebook.com/ZorallSorolimpi

I TOLD U - Lődd le magad

 
topmenu