Köszöntő
Írta: Slayer   
2012. április 01. vasárnap, 11:56

Sziasztok, Rock és Metal rajongók!

Elérkezett hát ez a nap is, a fémvár.hu megnyitja kapuját. Már régóta készülünk erre a napra és nagyon örülünk neki, de még messze nincs készen az oldal, úgyhogy egyelőre a folyamatos feltöltés és fejlődés jegyében telnek napjaink. Reméljük nagyon sokan fogtok itt számotokra érdekes, lényeges információkkal, fényképekkel, interjúkkal találkozni.


 
 Hogy hogyan és miért is jött létre ez az oldal?

  A válasz valahol nagyon egyszerű, már régóta tervezgettünk egy ilyen tematikájú oldalt, de most érkezett el az idő és állt össze egy olyan stáb, mely mind technikailag, mind szellemileg meg is tudja valósítani az elképzelést. Amúgy az alap sztori röviden annyi, hogy Csáki Szabi barátom egy hideg téli napon felhívott, hogy Parával (Mindenki kedvenc Norbertje) az előbb megbeszélték, hogy Gergőnek (Gery) és nekem a fanatikus zenei rajongásunk közben szerzett rengeteg információnkat hasznosítani kellene, készítsünk egy Rockkal és Metallal foglalkozó webzint! Kb. 10 másodperces gondolkodás után igent mondtam és ezzel megszületett a fémvár.hu
Az elnevezés utal a városunkra ahol élünk és ahol remek rockzenei élet van (Sok jó zenekar és még több lelkes rajongó), a logó, mely Para ötlete alapján Marosi Tomi műve szintén utal lokális kötődésünkre. Itt szeretném megköszönni a teljes Szerelde.hu legénységének a rengeteg segítséget, amit kaptunk, nélkülük szó szerint nem jött volna létre ez az oldal. És  Marosi Tominak is nagy köszönet jár, aki az oldal kialakításában segédkezett. A jövőben is számítunk rátok!
A fémvár.hu szervesen kötődik a Local live art  rendezvényszervezéshez, akikkel több közös akciónk is lesz.

Mivel is fog foglalkozni az oldal?

Röviden Rock és Metal zenével! Kicsit bővebben pedig szeretnénk egy olyan oldalt létrehozni, mely alapvetően helyi és környékbelieknek szól, de minden egyes zeneszerető embernek tartogat érdekességeket, hasznos információkat. Ez az oldal alapvetően nektek szól kedves koncertre járó és otthon ezerrel metalt döngető barátaink. Úgyhogy a véleményetekre számítunk, igyekszünk a ti elvárásaitoknak minél inkább megfelelni. Hiszen értetek, rólatok szól itt minden!

Milyen tematikájú rovatok várhatók?

Természetesen igyekszünk majd mindig friss hírekkel ellátni titeket, főleg helyi, hazai, de nemzetközi szinten is, e mellett pedig koncertbeszámolókkal, interjúkkal, lemez és demó ismertetőkkel valamint igen érdekes blogbeszámolóval várunk titeket. Illetve a bulikat rengeteg képpel igyekszünk minél hitelesebben bemutatni. És amit majd nektek kell tartalommal megtölteni az a fórum lesz, ahol majd mi is igyekszünk majd érdekes témákat feldobni! Ugye van véleményetek?! Azért persze csak kulturáltan. Jövőbeni terveinkben szerepel a szabad felhasználású zenék összegyűjtése a zenekarokkal egyeztetve, hogy innen egyszerűen le lehessen tölteni.

Kikről olvashatok majd nálunk?

Interjú szinten igyekszünk mindenkit elérni az országban, akire csak igény van, természetesen elsőbbséget élveznek a helyi és környékbeli zenekarok valamint a nálunk koncertező csapatok.  Szóval egyelőre ne Metallica cikket várjatok. Hírekben megpróbálunk mindenről beszámolni, ami csak a tudomásunkra jut, lemez és demó fronton, amit hozzánk eljuttatnak, arról mindenképpen írunk, és igyekszünk mindenről, ami alapvetően érdeklődésre tarthat igényt illetve szerintünk érdemes odafigyelni rá. Ha igény lesz rá némi bulvárt is bevetünk.

Mit szeretnénk elérni ezzel az oldallal?

Hogy legyen egy hely ahol összeszedve minden fontos információt megtalálhattok, érdemes legyen gyakran ránézni és találni vmi csemegét. A fórumban pedig értelmes párbeszédet folytathassatok hasonló beállítottságú emberekkel.

Kik is készítik ezt az oldalt?

Akik fanatikus rajongóként készítik az oldalt nektek! Név szerint:
                     Csáky Gery-Szerkesztő, Riporter, mindenes, hírfelelős
                     Szarvadi Adri –Fotó és szerkesztés
                     Kasler Anita-Blogbeszámoló, interjú
                     Szerelde.hu csapata (Csáky Szabi, Kovács „Para”Norbert és Szabó Sityu)-Technikai háttér, grafika és weblap Marosi Tamás
És végül én Kincsverő Csaba (Slayer) aki igyekszem mindezt koordinálni és élvezetes cikkekkel és interjúkkal hozzájárulni vmint napra kész friss híreket hozni.

Ennyi bevezető után már úgyis mindenki az oldalra kíváncsi, úgyhogy fogadjátok tőlünk a mi kis fémvárunkat, ami egyszerre egy kicsit múlt és jövő, de mindig a jelennek szól.
Várjuk észrevételeiteket, ötleteiteket, javaslataitokat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címre.
Találkozzunk április 14.-én Moby Dicken ahol igazi Metal ünnep lesz Inside my Head-del, The Morning Star-ral a Cojonessel az Eye Beyond Sight-tal és ahogy mondani szokták a „fémvárközeli” Negathyw Hozzáállással!
Ha a fényképészünk közelít, mosolyogj, mert különben morcosan látod magad viszont!
Végezetül csak annyit mondok, ismerkedjetek, az oldallal, olvassátok, nézegessétek, használjátok, vegyétek birtokba!

Ave

Slayer
                   

 

 
topmenu