Slayer - Már készül az EP
Írta: Gery   
2012. május 20. vasárnap, 10:16

Már régóta tudjuk, hogy a Slayer idén nyáron még csak egy EP-t fog kiadni, az előzetes tervekkel ellentétben, hiszen télen még olyan interjúk is napvilágot láttak, ahol Kerry King nyárra már a teljes nagylemez megjelenését ígérte. Ez ugyan csúszni fog, de nem kell csüggednünk, hiszen már nagyjából kilenc új dal kész van, ezekből pedig kettőt hamarosan meg is hallgathatunk.

Az EP felvételei Dave Lombardo szerint jelenleg az éneksávok rögzítésénél tartanak, a megjelenés pedig valószínüleg a nyáron startoló Mayhem turné indulásához lesz igazítva. Továbbra sem bevethető Jeff Hanneman, akit előbb Gary Holt, majd az Exodus elfoglaltságai miatt (többek között a Hegyalján is fellépnek) nyártól Gary régi gitárostársa Rick Hunolt fog helyettesíteni.

A gitársávokat így Kerry King fogja rögzíteni, ami egyáltalán nem lesz rendhagyó, hiszen eddig is Kerry játszotta fel a gitártémák legtöbbjét a lemezekre, Jeff többnyire csak a saját szólóit tolta fel a stúdióban.

Idén nyáron nem fog nálunk fellépni a csapat, így aki el akarja őket kapni legkönnyebben június 8-án Zágrábban, a Novarockon, illetve június 11-én Pozsonyban teheti ezt meg.