AC/DC - Új lemez csak két év múlva
Írta: Gery   
2012. május 17. csütörtök, 18:23

Brian Johnson énekes nemrég azt nyilatkozta, hogy már dolgoznak a hihetelenül sikeres 2008-as "Black Ice" lemez folytatásán, és legkésőbb jövőre ki is adják az új anyagot. Most azonban Malcolm Young a Classic Rock magazinnak adott interjújában lehűtötte a kedélyeket, szerinte ez a folyamat még legalább egy évet igénybe fog venni.

Az apró ritmusgitárost skóciai nyaralásán kapták el a Classic Rock munkatársai, ahol a következő képpen reagált Jonna kijelentéseire: " Tudjátok milyen Brian, csak mond valamit, aztán meg lelép, ez a munkafolyamat még egy vagy két évet igénybe fog venni"

Azt Malcolm is elismerte , hogy dolgoznak már az új dalokon, de korántsem várható jövőre a megjelenés, ahogy Brian állította: "Jammelgetek az új témákkal, de ez nálam mindennapos, a többiekhez hasonlóan. Még mindig dolgozunk. Legutóbb a Stiff Upper Lipp és a Black Ice között is volt egy nagyon hosszú pihenőnk, szóval most is igénybe fog venni néhány évet a feltöltődés.

Azt azonban valószínűtlennek tartja, hogy az AC/DC a közeljövőben olyan hosszú turnéra menjen, mint a legutóbbi "Black Ice World Tour" alkalmával, amikoris majdnem két teljes évig voltak úton.

A fia Ross erről a következőket mondta: " Ez a turné valószínüleg jóval rövidebb lesz, egy év, 18 hónap körül maximum."

Reméljük hát, hogy hamarosan belekezdenek a srácok a felvételekbe!