Words Of Blood - A szeptemberi Hammerworld mellékleteként jön a bemutatkozó lemez!
Írta: Slayer   
2013. június 18. kedd, 17:40

A szeptemberi Hammerworld mellékleteként lát napvilágot, a Words Of Blood zenekar bemutatkozó albuma, az "Ingyen Isten". A fiúktól már most meghallgatható némi ízelítő itt!

 

A zenekar röviden így mutatja be magát:

"A zenekart Alex Drum, Kaarle és Füge alapította 2012 nyarán. Az alapítók jól ismerték egymást, hiszen előtte másfél évig a Pokolgéppel két turnét is végigjátszó Postumus nevű metál bandában zenéltek együtt. A gőzerővel folyó próbák mellett 2012 novemberében csatlakozott a bandához az énekes, Devil, majd 2013 januárjában a basszeros, Joe. A cél nem is lehetett más, mint a saját elképzelések megvalósítása és színpadra tétele.

A zenekar a „szentháromság jegyében alkot, azaz brutális alapriffek, elborult középrészek és abszolút zenei refrének épülnek egybe modern metál környezetben, odaillő szólókkal és csipetnyi proggal megfűszerezve.

A kemény próbák megtették hatásukat, hiszen az egy számon belül nemritkán 7 – 8 témát is felvonultató zenei anyag 2013 tavaszára nagylemezzé érett. A banda a P&C Stúdióban Czébely Csaba „Csibe” vezényletével készítette el debütáló albumát „Ingyen Isten” néven.

Az anyag kilenc számot és egy intrót tartalmaz.A színvonalat tartva a grafikákat a hazai és nemzetközi porondon is elismert Sallai Péter készítette.

A koncertek szervezés alatt vannak, de az már biztos, hogy a bemutatkozó koncert a Szeptemberfest metál fesztiválon lesz."

A zenekar jelenlegi tagsága:

KISS KÁROLY - Gitár

KRISZTIÁN TAMÁS  - Gitár

SZALÁDI KÁROLY - Ének

SEIBEN SÁNDOR - Dob

ONÓDI JÓZSEF - basszus

www.facebook.com/words-of-blood

 

 

 

 
topmenu