rockmaraton2018

Hírek
Protest The Hero & Norma Jean - Közös koncert július közepén az A38-on!
Írta: Slayer   
2018. április 21. szombat, 19:59

Budapestre érkezik az év egyik legizgalmasabb turnéja, hiszen a tengerentúlon legendás anyagaikat külön-külön turnéztató Protest The Hero és a Norma Jean Európában összeállnak, hogy egy közös körút keretében ünnepeljék meg Fortress, ill. Redeemer c. kultikus lemezeik jubileumát. A turné vendégei a brit Loathe és a japán Cyclamen lesznek. Budapestre július 19-én érkeznek, ahol az A38 Hajót fogják bemozgatni. A jegyek 60%-a már elfogyott, így aki nem akarja kihagyni ezt a bulit az minél előbb szerezze be a belépőjét.

Bővebben...
 
Supernem - Hihetetlen mennyiségű kaland a csapat új nagylemezén!
Írta: Slayer   
2018. április 20. péntek, 08:01

Eddig sem a kevés pörgésről vagy a szegényes fantáziáról volt híres a hazai poprock legvagányabb zenekara, a Papp Szabi vezette Supernem, de Weekend című új lemezük egyenesen olyan színes és fordulatos, mint egy sorozatba oltott képregény. Náluk tényleg egy nap egy év.

Bővebben...
 
Sannhet - A tavalyi év egyik legjobb extrém zenei lemezével érkezik hozzánk a brooklyni csapat!
Írta: Slayer   
2018. április 18. szerda, 07:54

2017 egyik legfontosabb és legszerethetőbb extrémzenei anyaga biztosan a brooklyni Sannhethez köthető, akik a post-rock és az atmoszférikus black metal határterületén egy olyan albumot írtak meg So Numb címmel, ami minden percében esendő, zaklatott és maradéktalanul átélhető. Május 2-án pedig Budapesten is bemutatják a lemezt a svájci Sum of R társaságában, az A38 Hajón.

Bővebben...
 
Continoom ★ Kr3ll ★ divideD - Fusion Night III. a Crazy Mamában!
Írta: Slayer   
2018. április 17. kedd, 19:09

Május 4-én, Fusion Night fantázianév alatt, három kiváló banda lép majd a Crazy Mama színpadára.

Bővebben...
 
Deák Bill Gyula 70 – Születésnapi nagykoncert a Sportarénában!
Írta: Slayer   
2018. április 17. kedd, 14:18

A legenda visszatér! „Azzal foglalkozom, amit a világon a legjobban szeretek, ez pedig a zene, a színpad, a közönség. Ez engem boldog és mérhetetlenül gazdag emberré tesz!” Deák Bill Gyula „a magyar blueskirály”, Bill Kapitány – vagy csak Bill – igazi jelenség a zenei piacon, 1968 óta aktív.

Bővebben...
 
Tormentor: Anno Domini 30 - Szombaton ismét színpadon a kultikus hazai black metal csapat!
Írta: Slayer   
2018. április 17. kedd, 13:08

A nyolcvanas évek ikonikus proto-black legendája, a Tormentor április 21-én, az A38 Hajó fedélzetén adja visszatérő koncertjét. A húsz évnyi hallgatás után visszatérő zenekar, élén a Mayhem frontemberével, Csihar Attilával, alapvető hatással volt a black metal második hullámára: olyan zenekarok hivatkoznak a Seventh Day of Doom demóra, vagy épp a harminc éve megjelent Anno Domini dalaira hatásként, mint a Dissecton, a Darkthrone, az Emperor vagy az Immortal.

Bővebben...
 
III. Rock Aid Fest – Segélykoncert Vilikéért – Ősszel újra!
Írta: Slayer   
2018. április 17. kedd, 07:37

Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Rock Aid Fest elnevezésű minifesztivál, mely egy beteg kisfiú, Bertalan Vilike gyógykezelésének a támogatására szerveződött. Az elmúlt években tucatnyi remek rockzenekar állt az ügy mögé, és lépett fel ingyen a fesztiválon.

Bővebben...
 
Ugly Kid Joe – ’America's Least Wanted’ ünnepi koncert a Barba Negra Trackben!
Írta: Slayer   
2018. április 16. hétfő, 20:25

A napfényes Kaliforniát, meg persze a '90-es éveket is visszahozza egy este erejéig Ugly Kid Joe, aki április 29-én játszik a Barba Negra Trackben. Az amerikai zenekar most először koncertezik Magyarországon, ahol debütáló albumuk, az ’America's Least Wanted’ kiadásának 25. évfordulóját ünnepli majd a színpadon. Ez az a lemez, mely egy csapásra ismertté tette a csapatot, rajta az Everything About You és a Cats In The Cradle című slágerekkel.

Bővebben...
 
Stula Rock & Twister - Közös koncert szombaton az esztergomi Sportalsóban!
Írta: Slayer   
2018. április 15. vasárnap, 18:17

Két remek banda fogott össze, hogy idén tavasszal az ország több pontján hirdesse a rock’n’ roll igéjét.

Bővebben...
 
The Night Flight Orchestra – Nyáron új lemez, decemberben koncert Budapesten!
Írta: Slayer   
2018. április 15. vasárnap, 17:32

Szűk egy évvel a The Night Flight Orchestra tavalyi, meglepetést okozó és nagy sikerű, svéd Grammy-díjra jelölt ’Amber Galactic’ albumának megjelenése és az azt követő lélegzetelállító november-decemberi európai turnéja után a Soilwork éléről jól ismerhető Björn “Speed” Strid énekes vezette szupergroup máris bejelentette, hogy befejeződtek a munkálatok a svéd progresszív rock csapat várva várt következő albumán. A friss albumot ’Sometimes The World Ain't Enough’ címre keresztelték.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 350