rockmaraton2018

Hírek
The Trousers - You got me rollin' címmel bemutatták az új lemez első dalát!
Írta: Slayer   
2018. január 22. hétfő, 18:42

Jelenleg is a 2015-ben megjelent – a hazai és a nemzetközi sajtóban is nagyon pozitív értékelést kapott – Mother Of Illusion c. lemezének folytatásán dolgozik hazánk egyik vezető garázsrock csapata, a The Trousers. Az Invisible Darkness címre keresztelt ötödik korong valamikor a tavasz folyamán fog elkészülni, azonban Kőváry Zoliéktól máris kaptunk egy kis ízelítőt, mégpedig a You Got Me Rollin’ című dal formájában.

Bővebben...
 
Záróra - A Nemzeti Hang és a Dying Wish közös turnéján mutatkoznak be!
Írta: Slayer   
2018. január 21. vasárnap, 18:49

A Záróra zenekar 2017. decemberében alakult Debrecenben. A jelenleg énekes nélkül működő formáció csatlakozik a Nemzeti Hang, és a Dying Wish közös tavaszi turnéjához.

Bővebben...
 
Green Hell – Új koncertvideó és dalpremier!
Írta: Slayer   
2018. január 21. vasárnap, 18:34

Január 13-án a miskolci Cornerben koncertezett a Green Hell. A régisulis thrashban utazó csapat első alkalommal járt Miskolcon, mégis egy igen sikeres bulit tudhatnak maguk mögött. A koncerten rögzítésre került a Nem tudod című nóta, melyet most először hallhatnak azok, akik nem voltak ott miskolci bulin. A Guttmann András és Bistyák László jegyezte dal a Green Hell most készülő nagylemezének első dala.

Bővebben...
 
Talpra, magyar! - Ősbemutató az Arénában az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóján!
Írta: Slayer   
2018. január 21. vasárnap, 17:35

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóját egy látványos rockmusicallal ünnepelhetjük meg a Papp László Budapest Sportarénában. Március 15-én új szemszögből ismerhetjük meg a történelmi eseményt többek között Kiss Ramóna, Oláh Ibolya, Xantus Barbara, Varga Miklós, Vastag Tamás és még sok más ismert művész játékában.

Bővebben...
 
No Obligation Fanzine - Megjelent az underground metal magazin negyedik száma!
Írta: Slayer   
2018. január 20. szombat, 20:38

Az egykori heavymetal.hu, jelenlegi No Obligation főszerkesztő Hajastól kaptunk friss híreket a negyedik No Obligaton lapszám megjelenése kapcsán.

Bővebben...
 
Tímár Sára - Erdélyi utakon gyűjtötte lemezanyagát a Junior Prima Díjas énekesnő!
Írta: Slayer   
2018. január 20. szombat, 19:58

Hosszú évek óta jár népzenei gyűjtőutakon, és az ottani tapasztalások alapján jelenteti meg első szólólemezét Tímár Sára Prima Primissima Junior, Levente- és Ex Libris-díjas énekesnő. Sárát több formációból, többek közt a Sebő együttesből is ismerheti a nagyközönség. Minek nevezzelek… című albumát január 21-én mutatja be a Zeneakadémián.

Bővebben...
 
PALMETTA - Előzetes dal a tavasszal megjelenő jubileumi lemezről!
Írta: Slayer   
2018. január 19. péntek, 20:47

Magyarország egyetlen hagyományőrző népi rockzenekara a Palmetta az idei évben ünnepli fennállásának 10 éves jubileumát, ennek alkalmából májusban friss nagylemezzel is jelentkeznek, melyről egy dal máris meghallgatható.

Bővebben...
 
DALRIADA - Megjelent a Nyárutó, ma este turnéindító koncert a Barba Negrában!
Írta: Slayer   
2018. január 19. péntek, 19:42

Megjelent a Dalriada nyolcadik, Nyárutó címre keresztelt nagylemeze, melyet a zenekar a mai este folyamán a budapesti Barba Negra Music Club-ban be is mutat.

Bővebben...
 
Ozone Mama - 'Cosmos Calling' címmel megjelent az új lemez!
Írta: Slayer   
2018. január 19. péntek, 18:50

A 2017. tavaszán elhunyt legendás Gregg Allman emlékére írt 'Straight On Till Morning Light' című dallal indul az Ozone Mama január 19-én megjelent 'Cosmos Calling' című albuma. A kétszeres Fonogram-díjas rockerek a folytatásban is egy hamisítatlan amerikai hangzású, a hetvenes éveket idéző, az eddigieknél pszichedelikusabb és változatosabb hangszerelésű lemezen vezetik végig a hallgatót.

Bővebben...
 
ROCK HEROES CONCERT - Kiss Forever Band évindító a RockHázban!
Írta: Slayer   
2018. január 18. csütörtök, 11:48

2018. február 3., 19:00

Egy jó kis időutazás szombat estére?

Lassan már hagyománynak számít, hogy az évet a Kiss Forever Band nyitja meg a budakalászi RockHázban. Az Európa-szerte elismert KISS tiszteletzenekar idén már ötödik alkalommal hozza el egyedülálló showját, és a '70-es, '80-as évek felejthetetlen rock n' roll hangulatát a városszéli rockklubba. A már 23 éve működő, elismert hazai zenészekből álló csapat a világhírű legenda, a KISS számait dolgozza fel, csaknem az eredeti feelinget interpretálva a mai hazai és európai közönségnek. Míg az original amerikai csapat ebben az évben már 45. évét tölti, leghíresebb tribute zenekaruk, a Kiss Forever Band sikere is 1995-óta töretlen. Bizonyítja ezt a nem kevés fellépés, és a hatalmas, KISS rajongó tömeg, akik lépten-nyomon követik az együttest. A fergeteges előadásnak pedig most bárki újra tanúja lehet, aki a RockHázba látogat február 3-án, szombaton.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 333