don

Hírek
FEZEN 2018 - Megérkeztek az első nevek!
Írta: Slayer   
2017. november 23. csütörtök, 18:35

Már biztosan jön a Mr. Big, az Enter Shikari és a Fozzy!

Rock, hard rock, metal némi elektronikával keverve - megjött a 2018-as FEZEN első három neve. A Mr. Big, az Enter Shikari és a Fozzy már biztosan ott lesz a 2018 július 25 és 28-a között rendezett székesfehérvári fesztiválon. A 2017-es FEZEN-re a nyitás előtt elfogyott az összes bérlet, így most érdemes időben lecsapni a karácsonyig extrakedvezményes jegyekre.

Bővebben...
 
Rudán Joe _ December elején új szólólemez, elindult az előrendelés!
Írta: Slayer   
2017. november 23. csütörtök, 08:38

December 8-án a Hammer Records gondozásában lát napvilágot Rudán Joe “Még egy tárral” címre keresztelt második szólólemeze, mely a mai naptól előrendelhető. goo.gl/YuzDZW

Bővebben...
 
Skore - Megjelent a szegedi progresszív rock/metal csapat első nagylemeze!
Írta: Slayer   
2017. november 21. kedd, 21:02

Október végén jelent a szegedi progresszív rock/metal csapat a Skore bemutatkozó nagylemeze 'Missing Chapter' címmel. A zenekar a debütáló anyagát hazai pályán rögzítette a Miracle Soundban Vári Gábor segítségével. Az albumhoz készült szöveges videókat Rivasz Gergő készítette. A lemez meghallgatható a zenekar Bandcamp oldalán valamint Youtube csatornáján, ezen kívül már elérhető az online streaming szolgáltatónál (Spotify, iTunes, Deezer, Amazon, Soundcloud stb.) is.

Bővebben...
 
S8 Underground Club - Metalcore Thursday! Csütörtökön német, svájci, cseh és hazai "core" csapatokra bulizhatsz!
Írta: Slayer   
2017. november 21. kedd, 16:21

| Insects | From Void To Abyss (CZ) | The Heart’s Intent (D) | The Cake Is A Lie (D) | Circle Of Execution (CH)

Bírod a kiképzést? Szabad a csütörtök estéd? Hát akkor gyere le november 23-án a fővárosi S8 Underground Clubba, ugyanis a budapesti Insects zenekar megtöri a csendet, ami az új album felvételeivel jár. Utánuk a From Void To Abyss érkezik, egyenesen Csehországból, metalcore és hardcore keverékével. Két német melodic hardcore banda is tiszteletét teszi, a The Heart’s Intent és a The Cake Is A Lie személyében. És ha még bírod energiával, semmiképp se hagyd ki a svájci Circle Of Execution drunkcore buliját! A hétköznapra való tekintettel még hazaérsz a nappali járatokkal is!

Bővebben...
 
Amberjack - Csótányokkal forgatott klipet a budapesti hard rock csapat!
Írta: Slayer   
2017. november 21. kedd, 15:53

Az Amberjack zenekar élete nagyon felpezsdült az utóbbi hónapokban. Amellett, hogy a Supernem előzenekaraként járják az országot, elkészült az első igazán profi klipjük a Cockroach című dalukra.

Bővebben...
 
C.A.F.B. - Új nagylemez a kultikus hazai punkrock keresztapáktól!
Írta: Slayer   
2017. november 21. kedd, 15:41

Az 1990 óta működő ikonikus hazai indie-punk banda a C.A.F.B. közel egy évet töltött stúdióban, új nagylemezének munkálataival. Az amerikai Sliver Records kiadó által nemrég napvilágot látott korong 16 izgalmas tracket tartalmaz, amelyek mind, a zenekar 1996 utáni világat idézik, természetesen enyhén modernebb változatban.

Bővebben...
 
AdryA - Klipet forgatott bemutatkozó dalához a budapesti frontcsajos "ExperiMetal" csapat!
Írta: Slayer   
2017. november 20. hétfő, 20:33

Klipet forgatott a budapesti nő énekessel felálló önmaga stílusát "ExperiMetal"-ként meghatározó AdryA a csapat bemutatkozó dalához a 'When We Were One'-hoz. A kisfilmet Bán István (Unlimited Pictures) filmrendező vágta és editálta. A zenekar a jövő év elején szeretné megjelentetni új anyagát.

Bővebben...
 
Pennhurst - Szombaton Nyíregyházán lépnek fel a Cadaveres és a Bad Habit társaságában!
Írta: Slayer   
2017. november 20. hétfő, 20:09

A Budapesti Pennhurst ismét kiengedheti a diliház falai között felhalmozódott feszültséget! November 25-én Nyíregyházán a Club Hollywood-ban, a Cadaveres és a Bad Habit zenekarokkal karöltve fejletépős koncertre készülnek!

Bővebben...
 
Quattro-X - Egy újabb dalpremier a szegedi csapat december közepén érkező 'Örökkélét' című albumáról!
Írta: Slayer   
2017. november 20. hétfő, 18:36

December 12-én jelenik meg a szegedi önmagát "pop/rock/metal/grunge" stílusuként meghatározó Quattro-X zenekar másofik nagylemeze 'Örökkélét' címmel.  A trió az albumot még 2016 szeptemberében rögzítette a szegedi Miracle Soundban Vári Gábor segítségével. az erdeti tervben egy tavaszi megjelenés szerepelt, de a fiúk alaposan megcsúsztak, így csak az év végére kerül majd ki az anyag. Azonban ez idő alatt sem tétlenkedtek, hiszen az elmúlt időszakban négy klipet is készítettek a lemez felvezetéseként. Most pedig itt a legújabb a "Sláger". A dal érdekessége, hogy Csontos Péter billentyűs vendégeskedik rajta a The Voidból.

Bővebben...
 
Utcára viszik a kultúrát a fővárosi közművelődési házak!
Írta: Slayer   
2017. november 19. vasárnap, 20:44

A budapesti közművelődési intézmények szerepe rendkívüli módon megnőtt – hangzott el a Városok jövője - közösségek művelődése című szakmai konferencián. A közösségi házak már nemcsak a falaikon belül szerveznek programokat, hanem kiviszik a kultúrát az utcákra, terekre. A rendezvényen több fővárosi intézmény is beszámolt a kulturális fejlődésről, lehetőségekről, programokról.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 321