20623416 1494341173958890_2002304933_o

Don Gatto

Hírek
Kori(P. Box, Omen) és Günter(P. Box) – Kétszer félszáz év rock and rollban!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 19. kedd, 18:50

Ritka az olyan kapcsolat, amely a magánéleti barátság mellett a munkában is kiteljesedik. Bár Koroknai „Kori” Árpád (P. Box, Omen) énekesnek és Sándor „Günter” József (P. Box) gitárosnak aligha munka, sokkal inkább életérzés, de legfőképp hivatás a rock and roll. A Zamat fesztivál keretében nem csupán ötvenedik születésnapjukat, de csaknem ennyi idős barátságukat is együtt ünnepelik.

Bővebben...
 
The Trousers - Ötállomásos turné szeptember végén!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 18. hétfő, 19:17

Miközben zajlanak az ötödik The Trousers nagylemez, az INVISIBLE DARKNESS felvételei, beindult az őszi klubszezon, amit egy öt állomásból álló szeptemberi turnéval indít a budapesti garázsrock-zenekar.

Bővebben...
 
Alien Ant Farm – A SOil és Local H társaságában koncerteznek jövő februárban Budapesten!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 18. hétfő, 18:50

A 2000-es évek meghatározó nu-metal korszakának három amerikai zenekara érkezik februárban a Dürer Kertbe. Az MTV zenecsatorna ma is előszeretettel veszi elő Michael Jackson Smooth Criminal című dalának átiratát – igen, azt, mely az Alien Ant Farm történetében nagyon fontos szerepet tölt be. Bár saját dalaik sem elhanyagolhatóak, mégis sokan pont a feldolgozás miatt figyeltek fel, vagy onnan emlékeznek rájuk.

Bővebben...
 
As Lions - Bruce Dickinson fiának zenekara nyit az Alter Bridge európai turnéján!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 17. vasárnap, 19:49

Amikor 2015-ben az As Lions összeállt, Austin Dickinson énekes azt a célt tűzte ki maguk elé, hogy a legnagyobb, legvagányabb hard rock zenét tolják, amit csak tudnak. Az ötfős londoni banda egy évvel később már első EP-je, az ’Aftermath’ megjelenésének örülhetett. Indulásuktól teltházas koncerteket adtak Angliában, egyre nagyobb helyeken és ambíciókkal, sok pozitív sajtóvisszhanggal, valamint egyre növekvő és elkötelezett rajongói bázissal. Ez a villámstart meg is hozta az amerikai lemezszerződést, így debütáló albumuk már az Államokban készült.

Bővebben...
 
Sing Sing – Idén még 4 csapás!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 17. vasárnap, 17:44

A Sing Sing rajongók nagy örömére idén még négy alkalommal találkozhatunk a csapattal és énekelhetjük velük az olyan örökbecsű slágereket, mint a Halál a májra, a Nehéz lehet hűsnek lenni, és a 2015-ben megjelent Visszatérők albumon szereplő Nem érdekel a holnap című dalt.

Bővebben...
 
Vikidál 70, Zeffer 60, Mobilmánia 10 – Életműkoncert kavalkád az Arénában!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 16. szombat, 20:02

Vikidál Gyula és Zeffer András kétrészes előadással ajándékozza meg a közönséget 2018. január 6-án a Budapest Arénában.

Bővebben...
 
Omnium Gatherum, Skálmöld – Két hónap múlva Budapesten!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 16. szombat, 19:17

Nem egészen két hónap múlva megérkezik az izlandi viking / folk metal zenekar, a Skálmöld és a finn melodikus death brigád, az Omnium Gatherum közös turnéja Budapestre. Előbbi tavaly megjelent, ’Vögguvísur Yggdrasils’ című, utóbbi ’Grey Heavens’-re keresztelt lemezét mutatja be. A körút speciális vendége a szintén finn Stam1na. A budapesti állomás november 14-én lesz a Barba Negra Music Clubban!

Bővebben...
 
Serious Black – Három vendéggel és egy új lemezzel tér vissza a német power metal csapat!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 15. péntek, 19:16

Hangos és tartalmas estét ígér szeptember 24-én a Serious Black koncertje: a német dallamos power metal csapat alig három éve működik, de már harmadik lemezét adja ki, amit saját turné keretében mutat be a Dürer Kertben. Ugyanezen az estén nézhetjük meg a szintén német Stormhammer, a luxemburgi My Own Ghost, valamint az Accept gitáros Herman Frank saját bandájának fellépését is.

Bővebben...
 
Tündérvese - Egy turkológus zenéje híres dédapja festményébe csomagolva!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 15. péntek, 18:45

Török népzenei motívumok, a Muse-ra jellemző elszállás, a Queens of the Stone Age által képviselt energikus stoner rock is megtalálható a Tündérvese zenekar tegnap megjelent lemezének szinte kategorizálhatatlan dalaiban. A zenekar turkológusnak készülő dalszerzője, Szeiler Bálint a zene mellett a képi világot is fontosnak tartja, ezért híres dédapja, Szúdy Nándor festőművész egyik szürreális festményét választotta lemezborítónak.

Bővebben...
 
Baron Mantis - Megjelent a második albumuk, a Modern Love!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 14. csütörtök, 19:37

Modern Love címmel tegnap jelent meg a Baron Mantis második nagylemeze. A 16 számos album számtalan aktualitásra, a social mediára, a világpolitikai összefüggésekre, a modern kor felgyorsulására és a szelfimániára reflektál. Az ingyenes lemezbemutató koncertjük a duó dobosának búcsúkoncertje is lesz egyben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 309