DEMO
Sonic Rise - Do Not Complicate EP 2012 szerzői kiadás
Írta: Slayer   
2013. február 28. csütörtök, 14:23

Végre fizikálisan is megjelent, a „szekszárdi” Sonic Rise zenekar bemutatkozó EP-je, a Do Not Complicate. Az izmos Hardcore témákat fogós énekdallamokkal vegyítő csapat tavaly szinte berobbant az ország koncerttermeibe, bár a csapat vezére Huszti Gabi már régi veterán a szakmában, olyan zenekarokból lehet őt ismerni, mint a Red Religion (Bad Religion Tribute) vagy a The Breed.

Bővebben...
 
Southern Comfort - Csak lazán EP (2012)
Írta: Slayer   
2013. február 06. szerda, 19:15

A felvidéki Nagykaposon alakult Southern Comfort zenekar már 2008. óta játssza klasszikus blues, rock, hard rock zenéjét, egy kis southern ízzel megspékelve. Ami már a névválasztásból is adja magát, hiszen egy New Orleans-i Whiskey-ről kapta a csapat a nevét. És most végre a folyamatos koncertezés után eljutottak oda, hogy megjelent az első EP-jük Csak lazán címmel.

Bővebben...
 
Don Gatto - Demo
2012. április 01. vasárnap, 19:25

 

Don Gatto
Demo


don gattoNekünk  dombóváriaknak ismerős lehet ez a név, hiszen 2011 áprilisában már nálunk is tettek egy esemény teljes látogatást a srácok. Aki akkor résen volt , már beszerezhette a csapat most bemutatandó demo anyagát. Persze nem mindenki lehetett jelen azon a bulin, ezért egy rövid stílusismertető nem árthat: a zenekar saját megfogalmazása szerint „Chainsaw Hardcore-t” játszik , ami igazi régi sulis new york-i hardcore, ha szereted a Pro-Pain,Sick Of It All, Agnostic Front szerű oldschool HC bandákat, akkor ez a te zenéd!


A csapatot három kellőképen őrült szekszárdi, budapesti metalos alkotja, név szerint: Acélos Balázs, akit a punk körökben jól csengő Fürgerókalábakból ismerhetünk, Weisz  Gábor a Chaos Of Disorderből,illetve Halász Péter, akinek viszont ez az első komoly bandája.


A korong nem több, mint tíz perc(összesen négy dal), de ezalatt az idő alatt is jól leszűrhető, hogy mire is számíthatunk a csapattól a közeljövőben, lendületes, gyors és a példaképekhez hű, ezekkel a szavakkal lehetne körbeírni leginkább. Mivel ezúttal még csak egy rövid felvezetést kapunk a zenekar munkásságából, ezért nehéz lenne messzemenő következtetéseket levonni,aki viszont teheti mindenképpen kapja el őket élőben, mert ott ütnek igazán.

 


topmenu