Ill Nino -Dürer Kert, 2012.06.28-
2012. július 01. vasárnap, 15:58

timthumb

 

Pár hónappal ezelőtt láttam meg a plakátot a Dürer kert Facebook oldalán,hogy ismét ide látogat az Ill Nino. A tavalyi pécsi bulijuk után nem volt kérdés,hogy ott akartam lenni most is –főleg ennyi pénzért- . Elővételben már 3900 ft-ért lehetett jegyet venni így gyorsan le is csaptam kettőre és elhívtam nővéremet is, hadd örömködjünk együtt. Sajnos a jegyvásárlás és a koncert között eltelt másfél hónap , szóval elég nehéz volt kibírni ,hogy még csak a jegyet nézegethettük.

Na, de aztán június 28.-a lett és már ott találtuk magunkat a Dürerben. Elég korán érkeztünk így kintről hallgattuk az elő zenekarokat, meg mivel bent 70 fok volt kint meg csak 40 így inkább kint ücsürögtünk a sör mellett. Szerencsénkre mert így összefutottunk ismét Gergővel a Cojonesből, és egyszer csak a hátam mögött termett Réka is a Broken Smile-ból.

 

10 óra fele bementünk abban reménykedve,hogy jó helyünk lesz, és bizony az elsősorban foglaltuk el magunkat mert az emberek fele vagy ült, vagy még kint nézte a meccset. Még a Csakazértis volt a színpadon, aztán meglepő módon egész pontos kezdéssel ¾ 11 fele elkezdődött az amire mindenki várt.

Jártam már pár koncerten de ez az energia meg lendület ami ezekből a fiúkból jön az valami elképesztő. Nagyon drukkoltam,hogy pár kedvenc dalom elhangozzon, egy kettő még be is jött. Sajnos még nem dobták fel a setlistet, de ilyen „sláger” dalok mint a Liar, Te Amo, What Comes Around hangzottak el, és az új albumról is jött elő pár dal.

Viszonylag sokan voltak, kényelmesen elfértünk , bár párszor azért megnéztem közelebbről az előttem álló Diego cipőjét…  Valamiért még mindi meglep,hogy mennyire kedvesek, és emberközeliek ők. Nagyon közvetlenek és nagyon szeretik a közönséget, nem tudnám megszámolni,hogy hányszor hangzott el a „Thank You”, „Thanks”, „Muchas Gracias” szó páros a buli alatt, ja és a „Budapest una best” ami annyit tesz,hogy Budapest a legjobb.

A koncert végére gazdagabb lettem egy pengetővel , egy dobverővel és Diego ásványvizével. Azt hiszem a mellettem állók, nagyon utáltak az est végére.

Összefoglalva aki még nem hallott róluk vagy még nem hallgatta meg valamelyik dalukat az most tegye meg, mert kivételes zenei élménnyel fog gazdagodni

222

Fotókat a Dürer Kert Facebook oldalán találtok!