Blogzóna
Írta: Slayer   
2012. május 22. kedd, 08:50

 

Blogzóna!

Kurvák és Gengszterek parti

Accident, Sonic Rise, Stonedirt, Mesterséges Érzelem

2012. május 18. DVMSE Dombóvár

Pénteki koncert mindig egy rohanás meló után hazarohanni gyors készülődés és tűzz le a DVMSE-re hogy minden rendben van e. Ezúttal sem történt máshogy, menet közben gyors körtelefon, majd jött a felmentősereg Bódog Tomi és onnantól gépiesítve haladtunk. Egy kis kitérő után(mert vmi mindig otthon marad) megérkeztünk a csarnokba, ahol a srácok profi munkát végeztek így minden a helyén volt a stábtagok is időben megjelentek, kezdett gyanúsan könnyen menni minden.

Az első zenekar az Accident már belőtte a cuccost így csak az emberekre kellett várni. Na igen a közönség, mely évekig rendszeresen nagy létszámban jelent meg a rendezvényeken idén kicsit cserbenhagyott minket és jóval kevesebben jöttek a koncertekre, sajnos ezúttal is lassan szivárogtak, pedig az idő most ideális volt. Nem volt Depressziós ítéletidő! A már megszokott arcok akik sohasem hagynának ki egy bulit sem természetesen most is megjelentek. A bérletesek(Martin,Milán,Tóbi,Bakó,Anita) megjelentek teljesen új arcok is akik Kaposvárról, Tamásiból jöttek. Vannak akik még hajlandók utazni egy jó koncert miatt, nekik kijár a tisztelet. És jöttek ugye  a Kurvák és a gengszterek. Nos nem mondom, hoyg a fiúk nem tettek ki magukért, de egy két csaj bizony vérlázítóan volt felöltözve igencsak kellemes látványt nyújtva a férfiszemeknek. De itt mindenki tudta az alapszabályt a mindent a szemnek címűt így nagyon kulturáltan zajlottak az események. Accident alatt még igencsak szivárgós volt a terem, a Sonic Rise érdekes Hardcore zenéjére már többen voltak kíváncsiak, a nagyon fiatal bőgős előtt, csak úgy tobzódtak a tinilányok. Láthatóan nagy sikere volt. De amúgy is nagyon feszesen jól játszottaka a srácok láthatóan élvezték a bulit. Nem kell őket biztatni bulizós nagy dumás arcok, interjú alatt a diktafont is telebeszélték szinte kérdés nélkül. Ezt majd Gerytől olvashatjátok. Stonedirték már egy aránylag ismert pesti zenekar akiknek most jelent meg a második nagylemezük és itt is többen voltak rájuk kíváncsiak, sajnos nekem az egyéb dolgok miatt csak részleteket sikerült elcsípni a koncertjükből, de nagyon tetszett amit műveletek. Balázs a gitáros egyértelműen a zenekar húzó arca, van kiállása a színpadon, de a többiek is ott vannak a toppon remélem beindul a szekerük és akár Európa is felfedezi őket magának.

És végül jött a Mesterséges Érzelem szülinapi bulija. Sajnos ebből sem sikerült sok-mindent elcsípnem, de a közönség nagyon lelkesen fogadta őket, és ők mindent meg is tettek, hogy ezt meghálálják, rengeteg extra dologgal készültek, régi tagok, pezsgő stb. Amit én egy kicsit hiányoltam, hoyg rövid volt a programjuk, pár szám még belefért volna és vmi meglepetés nóta. De így is mindenki elégedetten távozott a bulijuk után. A már megszokott Lexy show-ról ne is beszéljünk, mely a férfiakra igencsak mély benyomást tett. volt aki már annyira felöntött a garatra hogy nem is tudta koncert után hol kellene leállnia. De Jepy megmutatta hogy kicsi a "gengszter" de nem csak a színpadon van nagy hangja. A buli után levezetésként még tartottunk egy rövid megbeszélést a következő Fémvár.hu fesztiválról. Majd irány haza mert másnap reggel indult a nagy plakátolási hadművelet, de az már egy másik sztori! A buli fényképei rövidesen felkerülnek az oldalra Adri és Juci szorgalmasan kattintgatott.

 
topmenu