Miviana - A DAL 2023 zsűrijében is tüzet gyújtott az énekesnő produkciója!

„Az igazi őserő, lehengerlő előadás, a 21. századi Istennő, aki újra visszavisz a természethez, belső erőnkhöz.” – így jellemezte A dal 2023 egyik zsűritagja Miviana szombaton előadott „Égni kell” című előadását. Sőt, az énekesnőt, szerzőt arra is megkérték, hogy azt az energiát, erőt, amiből egy szeletet megmutatott a produkció során, történjék bármi, ne szorítsa korlátok közé a jövőben sem. Miviana nem csak zenei tehetségével bizonyított szombaton este, hiszen különleges hajkoronáját, sminkjét saját maga készítette, sőt, a rajta látható elképesztő, vagány ruhát is ő tervezte.

Miviana - Égni kell | A DAL 2023 | 3. válogató

“Fantasztikus zenészekkel adhattam elő a dalomat, ott volt velem a színpadon Kontor Tamás, Madarász Gábor, Papp Csabi, Zabos Regina, Binder Norbert és Kiss Peti dalszerző társam.” – kezdte az előadó. “Nehéz lenne mindenkit felsorolni, aki támogat az utamon. A fellépésemet megelőző héten nem volt olyan nap, amikor valaki ne siratott volna meg a szeretetével, legyen az egy „Hiszek benned!” mondat, vagy egy ölelés. Hálás vagyok mindenkinek, aki hisz bennem, akinek tudok adni a dalaimmal, a lényemmel. Hálás vagyok a rengeteg érzelemért, amit kapok ezeken a visszajelzéseken keresztül. Én ebből is töltekezem. Egy biztos, eddigi életem egyik leghálásabb időszakát élem, csodálatos, ahogy a családom, a barátaim erősítenek, továbbá az, ahogy a stáb tagjai összedolgoznak, hogy valami valóban csodálatos jöhessen létre.” – tette hozzá Miviana, aki bízik benne, hogy az „Égni kell” új verziójával tovább tudja majd fokozni a hallgatóság élményét.

Miviana az elmúlt években megannyi produkcióban feltűnt, 2016-2019 között például az OMEGA zenekar tagjaként (ének, vokál, hegedű frontokon) turnézott Európa-szerte. Mostanra szóló előadóként egy darkosabb, az eddigieknél sokkal kiforrottabb hangzásvilágban, mélyebb, komolyabb témákkal foglalkozva kezdett el mozogni.

Miviana - Égni kell (2023 a DAL)

Az „Égni kell” esetében az énekesnő a múlttal való szembesülésről, az újrakezdésről és a változásról mesél. Miviana nemcsak énekel a dalban, hanem hegedül, brácsázik és csellón is játszik benne. Az „Égni kellbluesos gitár játéka Kiss Petit dicséri (The Pontiac), a produceri munkálatokban Szabó Bazsi, co-producerként Martz volt az előadó alkotótársa. A szerzeményhez az énekesnő egy saját maga által rendezett klippel készült, amelyet most először maga vágott. Az operatőri, utómunkálatokat Hitka Balázs végezte, a smink tökéletesítésében Kur Viktória és Farkas Anita voltak segítségére. Miviana nem csak a videót vágta, hiszen a stylingot is ő álmodta meg, a rajta látható szoknyát saját kezűleg szabta.

Miviana Online:

IG: https://www.instagram.com/miviana_off...

Facebook: https://www.facebook.com/MivianaOfficial

Tiktok: https://www.tiktok.com/@miviana_official

Twitter: https://twitter.com/mivianaofficial

 

Kapcsolódó cikkek