MAHASZ 7. heti Top 40-es lista - Újra első Paksi Endre 'Békesség Sugárút' albuma, de a Tátrai Tibusz vezette Godfater debütáló anyaga szorosan követi!

Igencsak jól szerepeltek a MAHASZ 7. heti Top 40-es listáján, a rock/metal előadók. Az első helyre ismét Paksi Endre szólólemeze a 'Békesség Sugárút' került, de újdonságként mindjárt a második helyen nyitott a Tátrai Tibusz vezette Godfater debütáló korongja, a '0'.

A negyedik helyet egy H-Music Hungary újdonság, a Hungarica új albuma, a 'Szavazz magadra!' csípte meg, míg a hetedik helyen a Pokolgép főnök Kukovecz Gábor szólóanyaga, a 'Tiszta szívvel Pokolgép' szerepel. Még mindig a tizenkettedik helyen tartja magát az utolsó Omega lemez, a 'Testamentum', de jutott nekik még egy 16. hely az 'Élő Omega', egy 25. 'Az arc' és egy 27. hely az 'Időrabló' albumok által. A 14.-15. helyen ismét két szólóanyag van előrébb Rudán Joe 'Akusztik'-ja utána pedig Kalapács és az Akusztika 'Válaszúton' lemeze található. Hihetetlen, de a Pink Floyd legendás 'The Wall' albuma, a 28 helyen található, míg a svéd melodikus death/alter metal In Flames új megjelenése a 'Foregone' a 32. helyen nyitott. A The Rolling Stones új koncertanyaga a 'GRRR Live!' a 34. helyen kezdett, és a Tankcsapda legutóbbi kiadványa a 'Liliput Hollywood' még éppen belefért a top 40-be.

https://slagerlistak.hu/top-40-album-dvd-es-valogataslemez-lista/2023/07

 

Kapcsolódó cikkek