Lemezmegjelenés: Whitesnake - Still...Good To Be Bad

A Whitesnake ismét visszatér! Az elmúlt fél évszázad egyik legdögösebb hard rock albumát szállító banda a ’Good To Be Bad’ deluxe verziójával tér vissza 2023. április 28-án ’Still...Good To Be Bad’ címmel. A Whitesnake 25 éves évfordulóját ünneplő világ- körüli turnéja után a tagok szinte azonnal stúdióba vonultak, és friss energiáktól túlfűtve életre hívták a 'Good To Be Bad' dalait, amelyek immár 15 éve letaszíthatatlanul ülnek a rockslágerek trónján.

A lemez azért is különleges, mert a banda több mint egy évtized kihagyás után dolgozott együtt ismét: az 1997-es „Restless Heart” után csak egy koncertalbum érkezett „Live: In The Shadow Of The Blues” címmel 2006-ban, de teljesen új dalokat a két évvel későbbi „Good To Be Bad” hozott.

Whitesnake - All I Want Is You

Az évforduló apropóján a Classic Rock AwardsLegjobb album”-ért járó díját besöprő lemez most „Still... Good To Be Bad” néven új életre kel. A Whitesnake egy különleges, 4 lemezes deluxe edition kiadással ünnepel, amelyen koncertfelvételek és exkluzív interjúk mellett soha ki nem adott dalokból is csemegézhet a rock and roll esszenciájára szomjazó közönség.

A feketeöves Whitesnake rajongóknak kötelezően ajánlott a 4 CD/BR lemezből álló gyűjtői széria, amelyben egy feljavított hangzású és egy újrakevert korongon eddig kiadatlan rockballadák és live session verzióban csak ritkán hallott klasszikusok mellett a 2008-as világkörüli turné állomásain is végig kísérhetjük a bandát. És nemcsak a színfalak mögé, a lemez alkotói folyamataiba is bele- láthatunk, exkluzív interjúkat hallhatunk David Coverndaletől és Doug Aldrichon át Eddie Trunk zenetörténész és műsorvezetőig. A gyűjtői mesterművön kívül még egy klasszikus dupla CD páros (újraremixelt, remasterelt), egy single CD és egy dupla vinyl lemez is a boltok polcaira kerül.

Whitesnake - Can You Hear The Wind Blow

Az egyedülálló kiadvány összesen 28 újraálmodott dalával nem csupán a rock and roll legendás korszakába repít vissza, de a titokzatos, feszültségekkel és csodálatos alkotói pillanatokkal teli, teljes zenekari produkciós folyamatokat is megmutatja nekünk. És ha mindez nem lenne elég meggyőző a válogatás zsenialitásához, a „Still... Good To Be Bad” tökéletességéért nem más, mint maga David Coverdale executive producerként személyesen felelt.

https://whitesnake.com/

 

Kapcsolódó cikkek