Lemezmegjelenés: The Ducks - High Flyin’

2023. április 14-én érkezik a Neil Young Archives projekt részeként a The Ducks ’High Flyin’’ című kiadványa bakelit és CD formátumban.

A ’High Flyin’’ egy teljesen egyedi, live duplaalbum 1977 nyaráról, amelyet a The Ducks nevű híres észak-kaliforniai banda vett fel, tagjai az élő legenda, Neil Young (gitár, szájharmonika és ének), Bob Mosley (basszusgitár és ének), Jeff Blackburn (gitár és ének) és Johnny Craviotto (dob és ének) voltak. Egy ikonikus együttesként hivatkozhatunk rá, amely gyakran meglepetésként tűnt fel olyan klubokban, mint a Back Room, a The Crossroads Club és a The Catalyst.

A The Ducks varázslatos idejében a fellépések szájról-szájra terjedtek, amitől a kisszámú közönség igazi kiválasztottnak érezhette magát, amiért elcsíphette az adott műsort. A kvartett szettlistája a tagok legkülönbözőbb hátteréből származó dalait tartalmazta és gyakran a fellépések estéjén dőlt el.

Ezeknek az éjszakáknak a gyűjteménye, valamint a közeli Magical Devices stúdióban eltöltött két este évtizedek óta ott lapult a formációnál, most pedig végre hivatalos kiadásként eljuthat széles közönséghez is.

The Ducks - Little Wing (Live) [Official Audio]

https://neilyoungarchives.com/

 

Kapcsolódó cikkek