Helldiver - Bangó Norbert lett a nógrádi heavy/power metal zenekar új frontembere!

A tradicionális heavy/power metalos Helldiver megtalálta új énekesét, a csapat a FB-oldalán tudatta, hogy a fiatal Bangó Norbert állt a banda élére. Tavaly áprilisban távozott Magyar Csaba énekes a zenekarból, és kiválása után egy hivatalos castingot hirdettek, amire szép számmal érkeztek is jelentkezők (kevésbé ismert, és ismertebb nevek a szakmából), viszont Norbit - ahogy Agócs Sándor zenekarvezető, basszusgitáros mesélte - egy ismerősük ajánlotta nekik, aki egy salgótarjáni koncerten hallotta őt énekelni. Egy gyors meghívást követően sor került a személyes megismerkedésre, próbára is, és mivel minden szempontból megfelelt, szemfüles rajongók már hallhatták is a banda kötelékében a tavalyi évzáró-, illetve a most januári klubbulin, igaz, ezeken még nem teljes jogú tagként szerepelt.

A Helldiver Bangó Norbertről:

“Hosszas keresgélést követően több jelentkező anyagát meghallgatva, illetve néhány élő meghallgatás után, úgy gondoljuk nem elkapkodva, hanem igencsak megfontoltan meghoztuk a döntést, Norbit választottuk az új hangnak a Helldiver zenekarba. Miért ő lett a kiválasztott?! Egy igen tehetséges fiatalember, tele ambícióval, és nem utolsó sorban kiváló hangi adottságokkal megáldva. Zenei pályafutását 2016-ban kezdte az Anonymus 60 énekeseként, majd a Terpentin és a BRC zenekarokban folytatta. Örömmel fogadta felkérésünket, mivel ő is a klasszikus heavy metal vonalon szeretne tevékenykedni, ezáltal a stílus adott volt a zenekarunkat illetően. Bízunk benne, hogy a Helldiver által nagyobb ismertségre és elismerésre fog szert tenni, mert úgy gondoljuk igenis ott a helye a fesztiválok, motoros találkozók nagyszínpadain. Tőlünk minden támogatást megkap. A többi már csak rajtatok múlik! Fogadjátok őt nagy-nagy szeretettel!”

És a közeli tervekről:

“Elkezdtük a felkészülést a következő nagylemezünkre, a zenei alapok már készen is vannak, illetve még tovább folytatjuk a dalszerző munkát, de idén a koncertezésre szeretnénk leginkább fókuszálni, hiszen jövőre lesz 15 éves a Helldiver, az új albumot erre a jubileumra jelentetnénk meg.”

Már bejelentett koncertek:

07.01. Felvidék, Nagybalog / X. Balogvölgyi Rockfesztivál

07.06. Tiszaföldvár / XXIX. Griff Nemzetközi Motoros Találkozó

07.15. Rákócziújfalu / III. Giliszta Feszt

További koncertek szervezés alatt.

Helldiver FB-oldal: www.facebook.com/helldiverzenekar

Helldiver az online Streaming felületeken: https://songwhip.com/helldiver

 

Kapcsolódó cikkek