Fall Out Boy - A Grammy-díjra jelölt, többszörös platinalemezes pop-punk zenekarnak 'So Much (For) Stardust' címmel megjelent a nyolcadik albuma!

A Grammy-díjra jelölt és többszörös platinalemezes pop-punk zenekar, a Fall Out Boy visszatért legújabb, ‘So Much (For) Stardust’ című nyolcadik stúdióalbumával. A banda ezen az anyagon összehozta az elmúlt 20 év különböző korszakait! A régi emo és screamo érában felcseperedő rajongók, és a későbbi slágerek szerelmesei egyaránt kedvüket lelhetik a forradalmian új és merész kiadványban!

Pamela Littky

Fall Out Boy - Love From The Other Side

A korong több fronton is hazatérést jelent a zenekar számára, ugyanis a FOB újraegyesülését a legendás producerrel, Neal Avronnal képzelte el, akivel a négyes a legnagyobb albumait és slágereit készítette, olyan albumokon dolgoztak együtt, mint a (‘From Under the Cork Tree’, ‘Infinity on High’, ‘Folie à Deux’). Ezenkívül a ‘So Much (For) Stardust’-tal a banda visszatér kiadójához a Fueled By Ramen/Elektra-hoz, amelynél 2003-as debütáló albumát, a ‘Take This to Your Grave’-t jelentette meg.

Fall Out Boy Online:

https://falloutboy.com/

https://instagram.com/falloutboy

https://www.tiktok.com/@falloutboy

https://twitter.com/falloutboy

https://facebook.com/falloutboy

 

Kapcsolódó cikkek